Autor |
Zpráva
|
terezie79 |
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 10:34 pm Předmět: Půjčka na cokoli |
|
|
Snaživec
|
Využili jste už půjčky bez registru ? Ráda bych si ji vzala, tak se ptám na zkušenosti ostatních. Známí si tu půjčku brali na opravu auta a prý byli spokojeni, takže o tom uvažuji. |
|
Návrat nahoru |
|
|
terezie79 |
Zaslal: čt duben 02, 2015 11:16 pm Předmět: |
|
|
Snaživec
|
Nakonec jsem si zvolila půjčku přes http://www.pujcka.co/home-credit-pujcka a můžu říci, že jsem byla maximálně spokojená. Půjčili mi bez problémů potřebný obnos, který jsem splatila dříve a vše bylo v pořádku a bez sankcí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Stanislav |
Zaslal: ne duben 24, 2016 12:56 pm Předmět: Je potřeba si dávat pozor, tak jako u všeho... |
|
|
Začátečník
|
Ahoj, půjčky bez registru jsou dobrým nástrojem, pokud víš, že jsi v registru… 😉 V jiném případě bych je nedoporučoval. Většina lidí, kteří půjčují, tak se na tom samozřejmě snaží hlavně vydělávat. Půjčit někomu, kde je evidován jako “neplatič” je samozřejmě větší riziko, tudíž je s těmito půjčkami spojen i vyšší úrok, než s ostatnimi. Samozřejmě jako u všech finančních produktů platí, že záleží hlavně na poskytovateli. Doporučuji mrknout sem http://www.pujckyhned.cz/pujcky-bez-registru tam najdeš všechny potřebné informace a hlavně přehled ověřených poskytovatelů.
Držím palce a přeji hodně štěstí 😃 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lewis Williams |
Zaslal: čt březen 02, 2017 1:24 pm Předmět: |
|
|
Začátečník
|
|
Návrat nahoru |
|
|
renatz |
Zaslal: čt květen 04, 2017 7:41 am Předmět: |
|
|
Začátečník
|
|
Návrat nahoru |
|
|
JakubPot |
Zaslal: pá prosinec 01, 2017 10:20 am Předmět: |
|
|
Začátečník
|
Půjčky bez registru nejsou moc dobrý nápad. Když se vám třeba rozbije pračka, nebo lednice, tak se to hodí, ale řešit tím třeba jiné dluhy je dost drahá chyba. To je lepší oslovit finanční správu a začít s nimi řešit cesty, jak se dá z dluhů vyhrabat. Hodně právních společností také dokáže řešit osobní bankrot. Sice je to dost nepříjemná, ale lepší cesta. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Charles |
Zaslal: pá duben 20, 2018 12:07 pm Předmět: |
|
|
Snaživec
|
Asi bych si tímto způsobem nikdy nepůjčil. |
|