Autor |
Zpráva
|
Ci2o |
Zaslal: st březen 15, 2006 6:40 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
Ivča napsal: |
Ci2o napsal: |
mno... mě se to stalo naštěstí jen jednou.. je to hnusné.. ale díky tomu že se to stalo jsem si uvědomil jednu důležitou věc.. že když jsem ji dokázal být nevěrný tak jí asi nemiluju natolik abych s ní dál chodil.. tak jsem to s ní druhý den skončil... |
A řekl si jí žes jí podvedl?Nebo co si jí udal za důvod rozchodu? *001* |
jo řekl... _________________ Ci2o@seznam.cz
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivule:-) |
Zaslal: st březen 15, 2006 8:06 pm Předmět: |
|
|
.
|
Ivča napsal: |
mno... mě se to stalo naštěstí jen jednou.. je to hnusné.. ale díky tomu že se to stalo jsem si uvědomil jednu důležitou věc.. že když jsem ji dokázal být nevěrný tak jí asi nemiluju natolik abych s ní dál chodil.. tak jsem to s ní druhý den skončil... |
A řekl si jí žes jí podvedl?Nebo co si jí udal za důvod rozchodu? *001* |
jo řekl... |
heh,...zanm ji??? *001* |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tykwik the Mighty |
Zaslal: čt březen 16, 2006 9:35 pm Předmět: |
|
|
Favorit
|
Ivule:
to vis ze ne:D,ne pokud bych te miloval upe moc,bylo by mi s tebou fajn,tak by jsme na akce chodili spolu ne??A nemohli by jsme se podvest:D,leda nekde spolu:-)Porad Te mam mocinky rad.... _________________ ZELENINA RULEZZZZZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Los_AnahozZ |
Zaslal: čt březen 16, 2006 10:14 pm Předmět: |
|
|
Snaživec
|
Ja myslim ze bych to nejak dokazal ale potom bych se voctl v hluboky depresi zvlast kdybych tu svoji mel fakt rad.. Predstavte si osamocenej ostrov se Sylvii Saint a Nikki (Nextdoor). Ale kdybych se mel rozhodnout mezi vecernim posezeni s Nikki a nebo fakt peknym dlouhodobym vztahem tak dam prednost tomu druhymu... Prece jenom zasukat si muzu kdykoliv se mi bude chtit kdezto vztah si nekoupim (nemyslim ten vztah Krasny 20 lety Blondyny s 60 letym ropnym magnatem co uz dejcha jen na pristrojich..) :!: *001* :x _________________ Da SouthTown Connection! Let'S roll my whitazZ. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: pá březen 17, 2006 7:14 am Předmět: |
|
|
.
|
Tykwik the Mighty napsal: |
Ivule:
to vis ze ne:D,ne pokud bych te miloval upe moc,bylo by mi s tebou fajn,tak by jsme na akce chodili spolu ne??A nemohli by jsme se podvest:D,leda nekde spolu:-)Porad Te mam mocinky rad.... |
jé to me zahralo u srdicka jo to bych se nejprv musela prestehovat,....coz nasi neudelaj |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivča |
Zaslal: ne březen 26, 2006 4:53 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
Nevim jak jsem to udělala....ale zase jsem včera svýho mladýho podvedla... ...on u toho byl,ale nebude si to pamatovat,teda pokud mu to nějaká dobrá duše neřekne *001* :x |
|
Návrat nahoru |
|
|
nečum <->o |
Zaslal: ne březen 26, 2006 5:30 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
to se nesmí prej ten podovod toje hrych |
|
Návrat nahoru |
|
|
michal2287 |
Zaslal: ne březen 26, 2006 10:36 pm Předmět: |
|
|
Jednička
|
netušim možná jo, možná ne *001* _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: so duben 01, 2006 10:43 pm Předmět: |
|
|
.
|
michal2287 napsal: |
netušim možná jo, možná ne *001* |
mno tak jo:
situace:
mas uzasnou holku,...je trosku ostychava ,ale mas ji rad,.....jdes s kamosema do baru,pivco ti naleje mlada a doooost pohledna barmanka,...dela na tebe oci,...hazi usmevy,...si rikas ze je kocka jak mraky,...zavede te dozadu,....co ji reknes? hupnes na to nebo budes vernej svy holce
(vis ze se o tom nedozvi,...barmanka je dracice,...)
tak co ted? *001* _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: so duben 01, 2006 10:51 pm Předmět: |
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: so duben 01, 2006 10:53 pm Předmět: |
|
|
.
|
<:Johny:> napsal: |
:x :x :x :x tak to seš v pěknym průseru..... *001* |
je to jednoduchy ,...odpovedet jestli by podvedl nebo ne,...tak ted se juknem pod slupku muzskyho chtice,.... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Alven |
Zaslal: so duben 01, 2006 11:01 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
je jednoduchy rict ne...ale udelal bys to ;) _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: so duben 01, 2006 11:25 pm Předmět: |
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
nečum <->o |
Zaslal: ne duben 02, 2006 3:36 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
Ivule:-) napsal: |
mno tak jo:
situace:
mas uzasnou holku,...je trosku ostychava ,ale mas ji rad,.....jdes s kamosema do baru,pivco ti naleje mlada a doooost pohledna barmanka,...dela na tebe oci,...hazi usmevy,...si rikas ze je kocka jak mraky,...zavede te dozadu,....co ji reknes? hupnes na to nebo budes vernej svy holce
tak co ted? *001* |
hup |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: ne duben 02, 2006 7:01 pm Předmět: |
|
|
.
|
nečum <->o napsal: |
Ivule:-) napsal: |
mno tak jo:
situace:
tak co ted? *001* |
hup |
takze jo? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Broupal |
Zaslal: ne duben 02, 2006 10:50 pm Předmět: |
|
|
Já bych to neudělal. Když bych měl holku, kterou mi dalo velkou práci získat a měl bych ji rád, tak bych ji nepodvedl. Ona by se to nakonec stejně dozvěděla (jako dycky, nějakým záhadným způsobem se takovýhle věci mezi ženskejma vždycky rychle roznesou) ((jak ta ptačí chřipka mezi slepicema )) _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: po duben 03, 2006 3:16 pm Předmět: |
|
|
.
|
Broupal napsal: |
Já bych to neudělal. Když bych měl holku, kterou mi dalo velkou práci získat a měl bych ji rád, tak bych ji nepodvedl. Ona by se to nakonec stejně dozvěděla (jako dycky, nějakým záhadným způsobem se takovýhle věci mezi ženskejma vždycky rychle roznesou) ((jak ta ptačí chřipka mezi slepicema )) |
mno a co v pripade,ze ti vubec nedala velkou pracicku? *001* jako takovy zacinajici vztazek,jen kratkou dobu se znate a najednou hups a je tu sexy barmanka,....kumbalek,.... takze a ted? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|