Autor |
Zpráva
|
Lejzr |
Zaslal: po duben 03, 2006 3:28 pm Předmět: |
|
|
GrandMáster
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Broupal |
Zaslal: po duben 03, 2006 10:18 pm Předmět: |
|
|
Broupal napsal: |
Já bych to neudělal. Když bych měl holku, kterou mi dalo velkou práci získat a měl bych ji rád, tak bych ji nepodvedl. Ona by se to nakonec stejně dozvěděla (jako dycky, nějakým záhadným způsobem se takovýhle věci mezi ženskejma vždycky rychle roznesou) ((jak ta ptačí chřipka mezi slepicema )) |
mno a co v pripade,ze ti vubec nedala velkou pracicku? *001* jako takovy zacinajici vztazek,jen kratkou dobu se znate a najednou hups a je tu sexy barmanka,....kumbalek,.... takze a ted? |
No, to není můj styl, ja na takovýhle krátkodobý rychlovky prostě nejsem, chapeš? _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Namael |
Zaslal: út duben 04, 2006 7:44 am Předmět: |
|
|
GigaMástr
|
V žádném případě je to prostě humus,nikdy nevíš kdy můžeš ublížit. _________________
Nejhorší co můžeš udělat,je lhát sám sobě.
Say what you mean,Mean what you say
Do one thing everyday that scares you
Read the directions, even if you don’t follow them
|
|
Návrat nahoru |
|
|
sunii |
Zaslal: út duben 04, 2006 8:23 am Předmět: |
|
|
Anonymní
|
co to je za otazku????????????? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Alven |
Zaslal: út duben 04, 2006 8:33 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
blba otazka?.) _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
|
sunii |
Zaslal: út duben 04, 2006 9:00 am Předmět: |
|
|
Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Alven |
Zaslal: út duben 04, 2006 9:43 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
ja myslim ze jo doktore....
skalpel,prosim...a hrábě,protoze si chci dat do nosu! _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivule:-) |
Zaslal: út duben 04, 2006 3:23 pm Předmět: |
|
|
.
|
aaaano,ze by m,uzska populace nebyla az tak zkazena jak sem si puvodne myslela?no ne,...dik tem co takovi jsou,...........................(je jich malo) *001* _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
nečum <->o |
Zaslal: st duben 05, 2006 11:11 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
to sou jenom kecy.. možná dostanou rozum až vyrostou |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lejzr |
Zaslal: st duben 05, 2006 11:23 am Předmět: |
|
|
GrandMáster
|
ty ses jenom kec jestli tady chces mlit tyhle sracky tak bez do prdele |
|
Návrat nahoru |
|
|
nečum <->o |
Zaslal: st duben 05, 2006 11:38 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
Lejzr: ty seš dobrej mág..
citace: |
ty ses jenom kec jestli tady chces mlit tyhle sracky tak bez do prdele |
a podpis
citace: |
Nikomu by se nemelo branit ve vyjadreni sveho nazoru. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
efendi |
Zaslal: pá červenec 14, 2006 3:03 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
myslím si ,že kdybych měla někoho hodně ráda tak bych se ani po jiných nedívala a asi ani bych ho nepodvedla.Kdyby podvedl on mě tak by viděl to točo..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: pá červenec 14, 2006 3:26 pm Předmět: |
|
|
myslím si ,že kdybych měla někoho hodně ráda tak bych se ani po jiných nedívala a asi ani bych ho nepodvedla.Kdyby podvedl on mě tak by viděl to točo..... |
He....vudčí slečna |
|
Návrat nahoru |
|
|
efendi |
Zaslal: pá červenec 14, 2006 3:31 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
<:Johny:> napsal: |
efendi napsal: |
He....vudčí slečna |
ale...tak...moc ne.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Salam |
Zaslal: pá červenec 14, 2006 3:35 pm Předmět: |
|
|
Favorit
|
je blbost co tady všichni říkáte podvedla jsem jen když jsem pila a pod. je fakt, když člověk pije tak je pak takovej povolnej myslím tím bez zábran ale stejně o sobě víte i když ne moc tak dá se nepodvest i když by vás někdo sváděl, a pokud ste až tak ožralí že o sobě nevíte (ale vždycky v ten okamžik o sobě trošku víte až ráno nevíte co se stalo) když je člověk ožralej že o sobě skoro neví tak někde sebou šlehne a spí, prostě záleží na člověku a na povaze tak to aspon nesvádějte na alkohol _________________ Člověk není nikdy tak zkušený, aby se nemohl zabít. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: pá červenec 14, 2006 11:11 pm Předmět: |
|
|
je blbost co tady všichni říkáte podvedla jsem jen když jsem pila a pod. je fakt, když člověk pije tak je pak takovej povolnej myslím tím bez zábran ale stejně o sobě víte i když ne moc tak dá se nepodvest i když by vás někdo sváděl, a pokud ste až tak ožralí že o sobě nevíte (ale vždycky v ten okamžik o sobě trošku víte až ráno nevíte co se stalo) když je člověk ožralej že o sobě skoro neví tak někde sebou šlehne a spí, prostě záleží na člověku a na povaze tak to aspon nesvádějte na alkohol |
To si řek moc hezky.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivča |
Zaslal: st srpen 09, 2006 10:10 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
<:Johny:> napsal: |
Salam napsal: |
je blbost co tady všichni říkáte podvedla jsem jen když jsem pila a pod. je fakt, když člověk pije tak je pak takovej povolnej myslím tím bez zábran ale stejně o sobě víte i když ne moc tak dá se nepodvest i když by vás někdo sváděl, a pokud ste až tak ožralí že o sobě nevíte (ale vždycky v ten okamžik o sobě trošku víte až ráno nevíte co se stalo) když je člověk ožralej že o sobě skoro neví tak někde sebou šlehne a spí, prostě záleží na člověku a na povaze tak to aspon nesvádějte na alkohol |
To si řek moc hezky.... |
Nezáleží jen na alkoholu nebo na povaze,ale co se týče nevěry,tak jde hlavně o lásku....když někoho prostě nemiluješ,tak se snadno stane,že ho podvedeš
ani alkohol ani povaha....jak řekl jeden kluk v Bernu,že on má prostě "nevěru v genech" i to se stává |
|
Návrat nahoru |
|
|
|