Autor |
Zpráva
|
Jája202 |
Zaslal: st listopad 29, 2006 8:09 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
tak sem o vikendumalem podevdla svyho milacka... ale fakt malem nic se nestalo a nestane.. jen nejak sem poznala super kluka s kterym se skvele kecalo a smálo a byl hrozne sympatickej.... a bylo to okej hezky sem si pokecali ... a ja mela fakt divnou naladu a byla nastvana na svyho milacka a opila a nejak se se s tim dotycnym bavila....kravila s nim a on se me snazil dostat z depky a tak no a pak se na me tak nejak zadival tema svejma ocima a zacal se ke me priblizovat ale ja utekla.... proc neco takovyho vubec existuje?
kua proc....
kdyz sem sama tak me zadnej nechce maximalne na ulet a kdyz sem konecne stastna a mam svou lasku tak se najdenou objevi nekdo kdo to chce neumyslne prekazit... ??? |
|
Návrat nahoru |
|
|
marťas |
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 4:41 pm Předmět: |
|
|
GrandMáster
|
hotchic napsal: |
Kroci napsal: |
ne |
fakt????? |
kroci kecá!!podvádí každou!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kroci |
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 7:29 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
marťas napsal: |
hotchic napsal: |
Kroci napsal: |
ne |
fakt????? |
kroci kecá!!podvádí každou!!!!! |
jen blbni _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
|
Inquiete |
Zaslal: po leden 01, 2007 7:55 pm Předmět: |
|
|
GrandMáster
|
jajulka202 napsal: |
no tak se taky přidám... nevěra je pěkná svině... někdy zabolí.... myslim že skoro všichni aspon jednou tu svou lásku podvedli... a nebo byli podvedeni...
co takhle otázka CO JE HORŠÍ PODVÉST NEBO BÝT PODVEDEN ???
já jsem zažila oboje... ani jedno ani druhý neni příjemný.... a musim říct že když jsem toho dotyčnýho podevdla tak se mi udělala dobře... protože ten kluk mi celou dobu co sem s nim byla lhal a ubližoval svym chovanim.... náš vztah byl už stejně tenkrát na pokraji krachu... ale i tak mi ho bylo líto když přišel a řekl že mě má rád a brečel pře de mnou... a já muřekla že už s ním být prostě nemůžu... že jsem ho podvedla... a odkráčela sem.... myslim že tenkrát dostal pořádnou lekci...
a být podvedena? to bylo snad to nejhorší.... když mi to ten dotyčný řekl tak mě to moc zabolelo... bylo mi strašně...
nevim co je horší... ale oboje je pěkný svinstvo!! a ještě větší svinstvo je se dozvědět že tě tvá láska podvedla od někoho jiného... |
Podle myho nazoru je mnohem horsi podvest nekoho kdo te ma rad, nez byt podvedena nekym koho mam naopak rada ja. Podvedla jsem jedinkrat v zivote a je to nesnesitelnej pocit (svedomi je nekdy takova svine)... navic se tim porad brodim, protoze mu to chci rict sama a ne pres pismenka nebo draty.Rovnou z oci do oci-verim, ze to bude neco silenyho, ale jak jsi napsala mnohem horsi je aby se to dovedel od nekoho jineho.
K druhemu pripadu... jestlize me podvede kluk, kteryho mam sebevic rada, potom to bude rovnez prisernej dojeb, ale chce to cas... vyhrabu se z toho..! Driv nebo pozdeji urcite. Nejlepsi je to ze sebe "vyrvat"...
eh asi tak... _________________ Nepřibližuj se ke koze zepředu,
ke koni zezadu
a k bláznovi z žádné strany... |
|
Návrat nahoru |
|
|
M@to |
Zaslal: po leden 01, 2007 8:30 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
onedlho sa uvidi _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
nausika |
Zaslal: čt leden 04, 2007 7:56 am Předmět: |
|
|
Favorit
|
Hm podvela jsem. S jeho nejlepším kamarádem , ale odpustil mi. _________________ I am not afraid to keep on living
I am not afraid to walk this world alone
Honey if you stay, I’ll be forgiving
Nothing you can say can stop me going home |
|
Návrat nahoru |
|
|
KuRt |
Zaslal: čt únor 08, 2007 2:48 pm Předmět: |
|
|
Mástr
Založen: 5.2.2006 Příspěvky: 375 Bydliště: KT the best město...najde te tu strašně moc kun(d) jak se na internetu píše
|
Já sem ještě nikoho nepodvedl ale po mým posledním vztahu kdy ze mě ta slečna nezmiňovaná dělala debila a podvádění pro ní bylo jako jíst chleba bych to klidně udělal...sme mladý jenom jednou že?tak proč si neužívat _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
RuSo. |
Zaslal: čt únor 08, 2007 3:22 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
KuRt napsal: |
Já sem ještě nikoho nepodvedl ale po mým posledním vztahu kdy ze mě ta slečna nezmiňovaná dělala debila a podvádění pro ní bylo jako jíst chleba bych to klidně udělal...sme mladý jenom jednou že?tak proč si neužívat |
Ano ano princi, přikláním se k tvym slovům si boží _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Klímič |
Zaslal: čt únor 08, 2007 4:21 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
už to mam na krku _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Miška31=o) |
Zaslal: so květen 26, 2007 10:10 am Předmět: |
|
|
Kabrňák
|
No to tedy asi nedokázala....tedy jenom pokud bych...kdybych byla hodne zlitá a byla bych naštvaná tak asi možná jo..ikdyž stejnak je to na prd _________________ Suprová holka se smyslem pro humor..* |
|
Návrat nahoru |
|
|
tikva |
Zaslal: so květen 26, 2007 10:46 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 1324 Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.
|
nepodvedl sem..ale dneska se mi zdálo že jo a vzhledem k tomu že si pár hodin před tim než sem usnul vůbec nepamatuju tak mam docela obavy..reálné by to možná bylo,ale snad to byl fakt sen..Sakra,ošklivý sny.. _________________ vyrvu ze sebe úplně všechno
slyšíš ty hlasy?Drž hubu děvko
nevíme nic, co jako bude
halucinace,jsou tady všude |
|
Návrat nahoru |
|
|
|