Autor |
Zpráva
|
sunii |
Zaslal: út leden 03, 2006 4:01 pm Předmět: Jaky klip si naposledy videl+honoceni |
|
|
Anonymní
|
nooo... wir sind helden a von hier an blind... a jako klipek kreslenej a ma to trochu i logiku, tak si nestezuju |
|
Návrat nahoru |
|
|
Alven |
Zaslal: út leden 03, 2006 5:16 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
tak nevim, co si pamatuju, ze me posledni upoutalo bylo
Royksopp-Only_This_Moment
a ten klip je podle mne, hlavne technicky, dokonale zvladnutej :] a pisnicka taky pekna _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
|
dejnaa_O: |
Zaslal: út leden 03, 2006 8:00 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
KoRn-Right Now
BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeee fujky fujky :D _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
|
M@to |
Zaslal: út leden 03, 2006 8:04 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
Klip som naposledy som videl asi v styridsiatom piatom pac TV nepozeram...
Ale no jasne, videl som tu hnusnu plesnivu zabu skaredu _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Broupal |
Zaslal: út leden 03, 2006 11:09 pm Předmět: |
|
|
Safra, já už ani nevím, jakej klip sem viděl jako poslední. Ale teď se mi vybavuje, že sem viděl asi na silvestra od Kryštofů (trochu starší), akorát nevím, jak se jmenuje. Je tam refrén ".. vždyť směle......je, je skvělě" , nebo tak nějak a je to takovej loutkovej klip o takovym chlapíkovi.
Klip i písnička fakt good. _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
sunii |
Zaslal: st leden 04, 2006 10:01 am Předmět: |
|
|
Anonymní
|
me gustas tu. . . ladydadady. . . no to, ze si to dneska celej den zpivam, prozrazuje¨to, ze to musi bejt dobra a chytlava pisnicka. . . . a ten klip je taky brej |
|
Návrat nahoru |
|
|
sunii |
Zaslal: ne leden 22, 2006 2:13 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: ne leden 22, 2006 2:15 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
yeah! björk ruluje :D a laurik taky _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
|
sunii |
Zaslal: ne leden 22, 2006 2:17 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: ne leden 22, 2006 2:20 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
jo. a taky jsem chtěla říct že koupit si originálku medully byl dobrej nápad! moc _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
|
sunii |
Zaslal: ne leden 22, 2006 2:23 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
jo no. . . ja taky ted uvazuju o par cedach, ktery si chci koupit. tahle dama je favoritkou |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: ne leden 22, 2006 6:03 pm Předmět: |
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Ci2o |
Zaslal: ne leden 22, 2006 6:16 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
Mě celkem zaujal klip od Green day - Jesus of Suburbia |
|
Návrat nahoru |
|
|
Namael |
Zaslal: st únor 15, 2006 2:11 pm Předmět: |
|
|
GigaMástr
|
SunnyCZ napsal: |
jo no. . . ja taky ted uvazuju o par cedach, ktery si chci koupit. tahle dama je favoritkou |
Sunny!
Sem si to teda pustil(nejdřív sem to hodinu stahoval) a říkám si že to je humus a že se mi to v žádném případě nelíbí. klip měl provedení celkem dobré,ale hudba přišerná. Nějaké pisklavé zvuky v pozadí(jako na nádraží),melodie neurčitá,hudba nic moc.
Ale poté co jsem to vypnul,sem si to ještě jednou v hlavě přehrál. Pak ještě jednou. A znovu. Ráno jsem vstal a pobrukoval si to. Ta písnička má v sobě něco,něco co se mi hrozně zalíbílo.
Bravo sunny,super hudba:) _________________
Nejhorší co můžeš udělat,je lhát sám sobě.
Say what you mean,Mean what you say
Do one thing everyday that scares you
Read the directions, even if you don’t follow them
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Namael |
Zaslal: st únor 15, 2006 2:46 pm Předmět: |
|
|
GigaMástr
|
Ci2o napsal: |
Mě celkem zaujal klip od Green day - Jesus of Suburbia |
Mě se hodně líbí tenhle klip. Nejspíš nebude k té písničce originální,ale celkem dost k tomu sedne,navíc mám rád anime,takže vřele dopručuju:)
http://video.google.com/videoplay?docid=-736552611673821935&q=wake+me+up+when+september+ends _________________
Nejhorší co můžeš udělat,je lhát sám sobě.
Say what you mean,Mean what you say
Do one thing everyday that scares you
Read the directions, even if you don’t follow them
|
|
Návrat nahoru |
|
|
tezca |
Zaslal: st únor 15, 2006 4:35 pm Předmět: |
|
|
Kabrňák
|
nejlepsi klip co existuje je aphex twin-come to daddy podle me
edit: no mozna nejlepsi ne, ale kazdopadne dobrej, a jinak tu _________________ partičky dealerů pervitinu na náměstí, duše utonulejch acetoňáků mezi rybníkama, čtyři akry volně rostoucí ganjy za nemocnicí, temný herácký oči sledující tě skoro z každýho balkonu každýho paneláku... bejvávalo. vzorná spolupráce mafie a podplacenejch policajtů z toho udělala takový menší detoxikační lázně, v důsledku je Ostrov mnohem čistší místo. svym způsobem dojel.
mafiany uz nam zavrely... ale kdo by proti nim svedcil, zas je pustej |
|
Návrat nahoru |
|
|
Broupal |
Zaslal: čt únor 16, 2006 12:30 am Předmět: |
|
|
Návrat nahoru |
|
|