|
|
|
Konečně Update FORA na 2.0.21 |
« Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » |
Autor |
Zpráva
|
Johny55 |
Zaslal: út prosinec 12, 2006 6:05 pm Předmět: Konečně Update FORA na 2.0.21 |
|
|
Po dlouhé době jsem se do toho opravdu vložil a dnes jsem vše vyzkoušel na nečisto na zkušební adrese www.zk.najdes.com jde o téměř komplet kopii našeho fora i s tématama i s příspěvkama! Prozatím jsem neměl dostatek času vyzkoušet ukazování nových příspěvků, ale řekl bych že by to mělo jít...proto prosím :arrow: Napište tam klidně nějaký blbosti a zkoušejte a testujte! (avatary, ranky atd....tam zatim nefungují šlo mi především o to nejdůležitější věci )
Koho to zajímá - technické udaje:
Dříve jsem vždy zlohoval komplet celou databázi a to jsem neměl šanci...to nejde ani dodnes. tak sem se rozhodl vyzkoušet zálohovat pouze potřebné tabulky v databázi př ( Users, post_text, post....atd) Dále jsem naistaloval nové čisté forum (nejnovější verzi) a tam umazal několik tabulek, které jsem se chystal nahradit. Vše se podařilo až na jednu věc, že se nešlo přihlásit. Bylo to tím, jelikož nová verze má o dva řadky navíc v tabulce jen jsem je přidal a bylo....
ZKOUŠEJTE A PIŠTE: POKUD VŠE PUJDE TAK JAK MÁ, O VÍKENDU PŘEVEDEME NA NOVOU VERZI A NOVOU DATABÁZI. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: st prosinec 13, 2006 2:49 pm Předmět: |
|
|
www.zk.najdes.com
Pokud si zde něco chcete zálohovat, avatary, podpisy atd atd...je na to právě teď vhodná chvíle, kdyby se náhodou něco pokakalo :--XXX
Již zítra se chystá UPDATE fora ... :!: |
|
Návrat nahoru |
|
|
nečum <->o |
Zaslal: st prosinec 13, 2006 5:05 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
takže řikáš zejtra se všecko posere a začínáme nanovo jo? _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: st prosinec 13, 2006 6:22 pm Předmět: |
|
|
takže řikáš zejtra se všecko posere a začínáme nanovo jo? |
vubec to nepřivolávej...ne snad ne larvo |
|
Návrat nahoru |