Autor |
Zpráva
|
Ivča |
Zaslal: so červen 23, 2007 11:25 am Předmět: help pls... |
|
|
Ultra uživatel
|
...vy všemu tak hrozně rozumíte,tak bych potřebovala,jestli byste mi nezvládli poradit ......dřív jsem používala jako prohlížeč explorer,ale ted jsem si nainstalovala Mozila Firefox a když se přihlásim na některý server na travianu a na něco kliknu (třeba rozšířit nějaký pole),tak mě to prostě odhlásí......nevíte prosííííím někdo,co s tím??? _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dzura |
Zaslal: so červen 23, 2007 5:31 pm Předmět: Re: help pls... |
|
|
Mástr
|
Ivča napsal: |
...vy všemu tak hrozně rozumíte,tak bych potřebovala,jestli byste mi nezvládli poradit ......dřív jsem používala jako prohlížeč explorer,ale ted jsem si nainstalovala Mozila Firefox a když se přihlásim na některý server na travianu a na něco kliknu (třeba rozšířit nějaký pole),tak mě to prostě odhlásí......nevíte prosííííím někdo,co s tím??? |
možná že je to to automatický odhlašování t...třeba když nato klikneš dvakrát zasebou(dvojkliky)...tak vono to z bezpeečnostních důvodu odhlásí ,lae nejsem si jistej jestli je to tim |
|
Návrat nahoru |
|
|
P4V3L |
Zaslal: po červen 25, 2007 9:56 am Předmět: |
|
|
Favorit
|
já můžu říct jen tolik, že používám mozillu a vše běhá bez nejmenšího problému... _________________ 1337 player^^ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivča |
Zaslal: po červen 25, 2007 10:13 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
když jsem bylu na kompu u přítele,který taky používá mozillu,tak mi to taky fungovalo a ted ne...teda ted to jde občas,ale ne furt _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: po červen 25, 2007 10:52 am Předmět: |
|
|
když jsem bylu na kompu u přítele,který taky používá mozillu,tak mi to taky fungovalo a ted ne...teda ted to jde občas,ale ne furt |
a kdyz si zadala heslo poprvé dala si uložit (zapamatovat) a jeste si zaklikla v travianu tu kostičku automaticky prihlasovat ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivča |
Zaslal: po červen 25, 2007 12:04 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
Johny55 napsal: |
Ivča napsal: |
když jsem bylu na kompu u přítele,který taky používá mozillu,tak mi to taky fungovalo a ted ne...teda ted to jde občas,ale ne furt |
a kdyz si zadala heslo poprvé dala si uložit (zapamatovat) a jeste si zaklikla v travianu tu kostičku automaticky prihlasovat ? |
automaticky přihlašovat jo a heslo jsem dala asi zatím ne _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
|
Návrat nahoru |
|
|
BojlEr |
Zaslal: po červen 25, 2007 8:34 pm Předmět: |
|
|
Favorit
|
ja bych ji zkusil odinstalovat (kompletne odebrat aby si to vzalo dopekel vsechny cookies atd) a pak bych ji nainstaloval znovu a uvidi se _________________ Vampire |
|
Návrat nahoru |
|
|
|