Autor |
Zpráva
|
M@to |
Zaslal: so březen 25, 2006 9:54 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
LOL Alven,na tej prvej foto vyzeras na 20 a na tej druhej na 14  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: so březen 25, 2006 10:14 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
M@to napsal: |
LOL Alven,na tej prvej foto vyzeras na 20 a na tej druhej na 14  |
dyk tak to zprumeruj a vyjde ti normal .))) (pro ty co to nepochopily,fakt se tak normalne netvarim,POZA! D) _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: so březen 25, 2006 11:36 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
aha tak to jo.....ale pěkně pózuješ na každý fotce 
Naposledy upravil Johny55 dne ne březen 26, 2006 11:27 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kroci |
Zaslal: ne březen 26, 2006 10:18 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
<:Johny:> napsal: |
aha tak to jo.....ale pěkně pozůješ na každý fotce  |
alveeeeeeeeeen je provareneeeeeeeeeeej  _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: ne březen 26, 2006 12:35 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
johne,prosimte, vyhon capa v letu _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne březen 26, 2006 1:06 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
No to dělám běžně...tak vo co de...?
Alvene, prosimtě, nech otevřenou pusu v letu a nafoukneš se jak balon |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: ne březen 26, 2006 3:54 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Opet jsi to nepochopil,to me mrzi. Mym postem, cituji "johne,prosimte, vyhon capa v letu" jsem ironizoval tvuj absolutne irelevantni prispevek,jelikoz,tak jako "vyhon capa v letu" je picovina, stejne tak i "pěkně pózuješ na každý fotce" je naprosto mimo, jen dalsi trapna rejpava poznamka. _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tykwik the Mighty |
Zaslal: ne březen 26, 2006 5:29 pm Předmět: |
|
|
Favorit

|
Ivule:-) napsal: |
Tykwik the Mighty napsal: |
Ivule:-) napsal: |
Tykwik the Mighty napsal: |
Inquiete napsal: |
Nesmejte se cizimu nestesti....jinou fotku nemam po ruce, ale casem mozna...(jsem ta uprostred) |
No neco mi to rika:D,kolik ji je?A kolik je tobe?Jinak jestli chces pokecat muzes se ozvat na ICQ 219-879-405,ju??Jinak jsi pekna kocena:-) |
Kubi podvedes a rozriznu ti krk,doufam ze vis o cem mluvim
........................................ ......................ale chvili sem to myslela i vazne  |
Zlati klidek:D ,ale rad bych mel tu prilezitost Te podvest...Hej pristehujte se:D |
mno to teda dekuju :x jestli bych se mela pristehovat abys me podvadel tak to mam teda dooost vysokou cenu u tebe jak vidim :x *001* :arrow: :?: |
Vis jak jsem to myslel tak ze rad bych mel tu prilezitost,jako ze by jsme spolu byly,kdybys bydlela bliz,ale nepodvedl bych Te,tebe ne,mam te moc rad a celkem me to stve:(((..... _________________ ZELENINA RULEZZZZZ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lejzr |
Zaslal: ne březen 26, 2006 7:19 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne březen 26, 2006 7:42 pm Předmět: |
|
|

|
Alven napsal: |
Opet jsi to nepochopil,to me mrzi. Mym postem, cituji "johne,prosimte, vyhon capa v letu" jsem ironizoval tvuj absolutne irelevantni prispevek,jelikoz,tak jako "vyhon capa v letu" je picovina, stejne tak i "pěkně pózuješ na každý fotce" je naprosto mimo, jen dalsi trapna rejpava poznamka. |
Ano a ted přesně vidim tvuj víraz jak si myslíš že sis to dal, jenže to tak není seš jemně zmaten v dnešním světe a trošku nevíš jak na to. ale nevadí z toho si nic nedělej plno lidi na to přiijde až v 18. tak se nad sebou zamysli malinkatej alvinek. a ted se těším co zase napíšeš a budeš si myslet jak to davaš...omg chlapče...už nejsi v ostravě.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: ne březen 26, 2006 8:05 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
aha, tak to je mi novinka,muj vYraz byl spis "o co se zas ten john snazi?" ;) tvoje neustala snaha me stirat je proste a jednoduse nestastna, k tomu neni co vic rict....tim hur, ze kdyz se ti to snazim vysvetlit tak odvetis uplnou blbosti, ktera vlastne nic nerika, jen to ze "neco je v dnesnim svete jinak a NECO pochopim az v 18" ikdyz ani ty sam nevis o cem mluvis, hlavne ze to zni kůl. ale... ustupuju, takze peace & love, not war. no offense _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne březen 26, 2006 8:18 pm Předmět: |
|
|

|
Ano jak sem čekal.....jenže tys to vubec nepochopil tady se ukazuje o co ti jde. ja se tě nesnažím stírat...omg ty seš uplně vedle
hlavně že se ti ulevilo a ted si myslíš že tu seš hroznej king
to je v tvé dobro.....jenže ty nechápeš to, že se k lidem chováš jak ke zvířátků...
což ja už sem si zvykl ale ostatní plačou
Prostě seš jasnej...a pod mi co zase vyplodíííš už se těším ty jedno varlatko  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doktor_na_menstruaci |
Zaslal: ne březen 26, 2006 8:24 pm Předmět: |
|
|
Začátečník

|
Zdravím, pane alvene vaše menstruace jistě nepotrvá více než par dnů, v tomto věku je to normální, nemáte se čeho obávat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne březen 26, 2006 8:25 pm Předmět: |
|
|

|
A pokud máš keciky, jak si mi ted napsal na icq na moje smajlíky...je to tím že mám velmi doboru náladu, čili děkuji nashledanou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: ne březen 26, 2006 9:17 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
FLAME RULLLEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZ  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne březen 26, 2006 9:41 pm Předmět: |
|
|

|
*001* *001* *001* *001* *001*
Dnes je ale hnusně co....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joker |
Zaslal: po březen 27, 2006 7:37 am Předmět: |
|
|
GrandMáster

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 442 Bydliště: Praha - 4, Šeberov..ty řitopichu!!
|
Dobry den kozy ven, Naschledanou kozy stranou SPAAAAAAAAM *001* _________________ Joker
It´s good to be bad  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|