Autor |
Zpráva
|
Broupal |
Zaslal: pá prosinec 16, 2005 2:36 pm Předmět: |
|
|
mno kámoška to taky dělala a udělala to....ale říkala , že je to docela hustý. Ale dá se to
tak dej určitě vědet až to uděláš....jako že určitě jo |
No, neboj. Ale zatím to vypadá, že jestli to udělám tak až někdy přes prázdninama (velkejma) :D
A to ještě jestli mi bude přát štěstí _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: pá prosinec 16, 2005 6:02 pm Předmět: |
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
***** |
Zaslal: pá prosinec 16, 2005 6:12 pm Předmět: |
|
|
Organizace Hebmilo
|
tak ti přeju štěstí :D
Když někdo umí víc jazykama, tak to má super. třeba anglicky... přijde na internet, otevře se anglický stránky, chatuje s lidma co umí anglicky... :D ta pohoda! :D
já žádnej soukromej kroužek nemám, angličtinu mám jenom 3x týdně ve škole (+ 1x konverzace) a to je tak všechno. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Broupal |
Zaslal: ne prosinec 18, 2005 7:55 pm Předmět: |
|
|
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lejzr |
Zaslal: út květen 02, 2006 2:44 pm Předmět: |
|
|
GrandMáster
|
dneska sem tahal 30-50 ti kilovej klacek pres celou zahradu, chtel sem ho dotahnuot az ke garazi a taky ze sem ho tam dotahnul, ale pak sem zjistil ze to bylo na nic |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivule:-) |
Zaslal: po květen 08, 2006 11:32 am Předmět: |
|
|
.
|
no tak me by to stacilo dotahnout do presidentsky kancelare,..ale jelikoz jsem se dala na uplne jinou cestu,tak si o tom muzu nechat jen zdat,... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
dejnaa_O: |
Zaslal: po květen 08, 2006 11:45 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
a myslíš že kdybyses dala tou správnou cestou že bys měla šanci? (rejp rejp)
nne.... jako mylsim to tak že tady v tom státě.... mno... nechci mluvit rovnou o emancipaci... jenže prezidentka? dovol abych se ehmm.... spíš abych se rozbrečela :D _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivule:-) |
Zaslal: po květen 08, 2006 12:19 pm Předmět: |
|
|
.
|
myshi napsal: |
nne.... jako mylsim to tak že tady v tom státě.... mno... nechci mluvit rovnou o emancipaci... jenže prezidentka? dovol abych se ehmm.... spíš abych se rozbrečela :D |
tady si clovek proste z niceho nemuze delat srandu,aby si ho nikdo nedobiral :x _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: po květen 08, 2006 12:23 pm Předmět: |
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: po květen 08, 2006 12:41 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
Ivule:-) napsal: |
nne.... jako mylsim to tak že tady v tom státě.... mno... nechci mluvit rovnou o emancipaci... jenže prezidentka? dovol abych se ehmm.... spíš abych se rozbrečela :D |
tady si clovek proste z niceho nemuze delat srandu,aby si ho nikdo nedobiral :x |
a tady zas někdo absolutně nepochopil co jsem chtěla říct svým příspěvkem i když jsem to tam celkem (myslim spíš uplně) pochopitelně vysvětlila!
tim jsem jako chtěla říct že tady v tom státě to vypadá na to že by ses prezidentkou nestala ani kdybys byla nejchytřejší, nejrozumnější a nejmilosrdnější na světě..... jenže... no NO CEMENT _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ci2o |
Zaslal: po květen 08, 2006 8:51 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
no tak me by to stacilo dotahnout do presidentsky kancelare,..ale jelikoz jsem se dala na uplne jinou cestu,tak si o tom muzu nechat jen zdat,... |
Huahaaaa.. ty už nehul ty sračky..
jak říká myshi.. tady?? NIKDY!!! možná tak za 200 let ale to už tu asi nebudeš.. _________________ Ci2o@seznam.cz
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: po květen 08, 2006 8:53 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
Ci2o napsal: |
no tak me by to stacilo dotahnout do presidentsky kancelare,..ale jelikoz jsem se dala na uplne jinou cestu,tak si o tom muzu nechat jen zdat,... |
jak říká myshi.. tady?? NIKDY!!! možná tak za 200 let ale to už tu asi nebudeš.. |
jééééééééééé cizo děkuju! konečně se mně taky někdo zastal..... _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ci2o |
Zaslal: po květen 08, 2006 8:56 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
Ci2o napsal: |
jak říká myshi.. tady?? NIKDY!!! možná tak za 200 let ale to už tu asi nebudeš.. |
jééééééééééé cizo děkuju! konečně se mně taky někdo zastal..... |
tak jako nemáš zač.. ja jen souhlasím s tvým názorem.. prostě v tomdle státě bych se už ničemu nedivil.. ale todle se nejzpíš nestane.. to naše mužská část republiky nedopustí.. _________________ Ci2o@seznam.cz
|
|
Návrat nahoru |
|
|
efendi |
Zaslal: út květen 09, 2006 4:55 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
nevím jao jak vy,ale dneska to chci dotahnout do postele a krásně hajat večer ve své peřince a ne sedět doma a čumět doblba |
|
Návrat nahoru |
|
|
sunii |
Zaslal: st květen 10, 2006 9:23 am Předmět: |
|
|
Anonymní
|
chci to dotahnout ke nejakymu zaveru treba !!!1! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivča |
Zaslal: so květen 13, 2006 11:34 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
chci to dotáhnout daleko... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ci2o |
Zaslal: so květen 13, 2006 5:05 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
Ivča napsal: |
chci to dotáhnout daleko... |
skromná!!! _________________ Ci2o@seznam.cz
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|