Autor |
Zpráva
|
Broupal |
Zaslal: st září 20, 2006 9:58 pm Předmět: |
|
|
Do prdele práce..
Oznamuju že mě už totálně štve to věčný odhalošování a to že se nepřečtený topicy ukážou jenom poprví a pak už ne..Jako že se pak ukážou jako přečtený..Johny oprav to!
Děkuju,naskledanou |
Jo, tak takovejch nás je tady na fóru víc. To je asi jedinej (zato docela zásádní) neduh tohohle fóra už od dob jeho vzniku ... :x _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
tikva |
Zaslal: so září 23, 2006 10:23 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 1324 Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.
|
Broupal napsal: |
tikva napsal: |
Do prdele práce..
Oznamuju že mě už totálně štve to věčný odhalošování a to že se nepřečtený topicy ukážou jenom poprví a pak už ne..Jako že se pak ukážou jako přečtený..Johny oprav to!
Děkuju,naskledanou |
Jo, tak takovejch nás je tady na fóru víc. To je asi jedinej (zato docela zásádní) neduh tohohle fóra už od dob jeho vzniku ... :x |
No právě že zásadní,mělo by se proti tomu bojovat.. čím to teda je?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
M@to |
Zaslal: so září 23, 2006 3:02 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
nj my sme to uz s johnym riesili....ja som mu to vravel vkuse uz daaaaavno nech to opravi...ale akosi sa nedari _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Broupal |
Zaslal: so září 23, 2006 4:16 pm Předmět: |
|
|
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: so září 23, 2006 6:03 pm Předmět: |
|
|
Jo asi tak.... ! je mi líto taky z toho nejsem nadčenej, ale pozor přihlašovaní funguje po zaškrtnutí automaticky přihlašovat to normalně de. největší pruser je s těma příspěvkama.... No spíš mě ted napadá jiná věc *001* uvidime |
|
Návrat nahoru |
|
|
M@to |
Zaslal: so září 23, 2006 9:28 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
jeee nasiel som niekoho kto ma chaaape _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Ci2o |
Zaslal: ne září 24, 2006 9:00 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
JSEM ĎÁBEL !!!!!
_________________ Ci2o@seznam.cz
Naposledy upravil Ci2o dne po září 25, 2006 10:47 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
dejnaa_O: |
Zaslal: ne září 24, 2006 12:35 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
Indický podnikatel nenašel lepší skrýš pro celé své bohatství a ukryl ho ve stohu sena. 1722 drahokamů však v nestřeženém okamžiku spolkla hladová kráva. Dulubhai Rajput se již tři dny hrabe v lejnech, aby drahocenné jmění našel. _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivča |
Zaslal: ne říjen 08, 2006 10:59 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
:!: počínaje tímto okamžikem přestávám reagovat na jakékoli příspěvky slečny myshi(dejny) a doufám,že i ona přestane reagovat na moje příspěvky :!: _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: ne říjen 08, 2006 11:46 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
(ne)poslední reakce: jupíííííí (((, _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: čt říjen 12, 2006 8:34 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
končim. oslavujte.. _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: so únor 03, 2007 11:11 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
oznamuji O:
, že strašně miluji vojtíška O: a zítra za ním odjíždím O: do prahy O: a za váma ostatníma taky OO: takže tak OOOOOO:
_________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
|
tikva |
Zaslal: ne únor 04, 2007 11:21 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 1324 Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.
|
dejnaa_O: napsal: |
oznamuji O:
, že strašně miluji vojtíška O: a zítra za ním odjíždím O: do prahy O: a za váma ostatníma taky OO: takže tak OOOOOO:
|
já jsem ale z Klatov,resp. z Neznašov u vrhavče _________________ vyrvu ze sebe úplně všechno
slyšíš ty hlasy?Drž hubu děvko
nevíme nic, co jako bude
halucinace,jsou tady všude |
|
Návrat nahoru |
|
|
nečum <->o |
Zaslal: ne únor 04, 2007 11:51 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
kdo to je ten vojtíšek _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ci2o |
Zaslal: ne únor 04, 2007 10:27 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
nečum <->o napsal: |
kdo to je ten vojtíšek |
asy ten její mylej ne voe?? ten co je na tom obrázku..
alvo si to ty?? _________________ Ci2o@seznam.cz
|
|
Návrat nahoru |
|
|
nečum <->o |
Zaslal: ne únor 04, 2007 10:46 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
Ci2o napsal: |
kdo to je ten vojtíšek |
alvo si to ty?? |
aha to je divné _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
|
tikva |
Zaslal: ne únor 04, 2007 11:15 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
Ci2o napsal: |
kdo to je ten vojtíšek |
alvo si to ty?? |
na tom na pravo nebo na levo? _________________ vyrvu ze sebe úplně všechno
slyšíš ty hlasy?Drž hubu děvko
nevíme nic, co jako bude
halucinace,jsou tady všude |
|
Návrat nahoru |
|
|
|