Autor |
Zpráva
|
Pooky |
Zaslal: po říjen 23, 2006 6:02 pm Předmět: |
|
|
Favorit
|
<:Johny:> napsal: |
Pooky napsal: |
No tak nevím o co tu go ale z přečtení vidím že je tu věčïna stoj za ivou i když jí vůbec neznám....
jinak nechápu co děláte tak to napsala a je to názor pokud to bylo myšleno sarkasticky tak bych jí ho nechal ale opravdu nic sporstýho ani urážlivího mi to nepříjde...
Jinak ta soutěž by snad šla tak že každý z uživatelů by sem dal svoji nejlepší fotku klidně i upravenou at vidíme jak kdo umí s fotoshopem a pak by se to vyhodnotilo ¨tot vše |
No tak zajímavej nápad, v první řadě by sme to přesunuli do NAŠE VAŠE FOTOGRAFIE : ) ! tak jestli zbytek souhlasí uvidime.....dáme fotky a pak by se udělal anketa.....ale stejnak mi to přijde takový eh oh no....hm ? |
Ano šefe už to bude jenom mě prosím nemlatte |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: po říjen 23, 2006 6:33 pm Předmět: |
|
|
No tak nevím o co tu go ale z přečtení vidím že je tu věčïna stoj za ivou i když jí vůbec neznám....
jinak nechápu co děláte tak to napsala a je to názor pokud to bylo myšleno sarkasticky tak bych jí ho nechal ale opravdu nic sporstýho ani urážlivího mi to nepříjde...
Jinak ta soutěž by snad šla tak že každý z uživatelů by sem dal svoji nejlepší fotku klidně i upravenou at vidíme jak kdo umí s fotoshopem a pak by se to vyhodnotilo ¨tot vše |
No tak zajímavej nápad, v první řadě by sme to přesunuli do NAŠE VAŠE FOTOGRAFIE : ) ! tak jestli zbytek souhlasí uvidime.....dáme fotky a pak by se udělal anketa.....ale stejnak mi to přijde takový eh oh no....hm ? |
Ano šefe už to bude jenom mě prosím nemlatte |
hehe...no uvidime co řeknou ostatní ....jinak ej fakt že to bude asi dost takový nevim možná ne dosti objektivní....uvidime |
|
Návrat nahoru |
|
|
nečum <->o |
Zaslal: po říjen 23, 2006 6:57 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
jony rači rovnou vyhlaš dejnu nebo tu pak bude k nevydržení
(((( sfl estm roox (( .. !-- ) beeyatch styx .../(//) _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: po říjen 23, 2006 6:59 pm Předmět: |
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Broupal |
Zaslal: út říjen 24, 2006 4:10 pm Předmět: |
|
|
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pooky |
Zaslal: út říjen 24, 2006 5:29 pm Předmět: |
|
|
Favorit
|
Broupal napsal: |
Já bych to radši nerealizoval, todle téma smazal a vysral se na to. Co sakra na těch věčnejch hádkách vidíte????? |
Kdo se hádá??? Jinak je dokázaný že člověk stráví asi pětinu života spory s někým jiným *001* *001* *001* |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: út říjen 24, 2006 5:46 pm Předmět: |
|
|
Já bych to radši nerealizoval, todle téma smazal a vysral se na to. Co sakra na těch věčnejch hádkách vidíte????? |
Kdo se hádá??? Jinak je dokázaný že člověk stráví asi pětinu života spory s někým jiným *001* *001* *001* |
pěťinu No vsadil bych se, že u některých to bude ještě víc....že? vrrr ! Jinak když už sme u toho mohl by jsi poslat jako první fotku hehe |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pooky |
Zaslal: út říjen 24, 2006 6:00 pm Předmět: |
|
|
Favorit
|
pěťinu No vsadil bych se, že u některých to bude ještě víc....že? vrrr ! Jinak když už sme u toho mohl by jsi poslat jako první fotku hehe |
Nooo nevím nevím ještě to tu tak neznám *001* *001* |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: út říjen 24, 2006 6:08 pm Předmět: |
|
|
Nooo nevím nevím ještě to tu tak neznám *001* *001* |
Já taky ne |
|
Návrat nahoru |
|
|
tikva |
Zaslal: st říjen 25, 2006 10:29 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 1324 Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.
|
když už nějaká soutěž tak třeba o nejhezčí ruku,nebo nohu nebo nějakou jinou část..Ksichty sou tady na každým rohu...A stejně,co by mělo bejt za ceny?..Pocit že sem vyhrál mi nestačí |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pooky |
Zaslal: st říjen 25, 2006 8:10 pm Předmět: |
|
|
Favorit
|
tikva napsal: |
když už nějaká soutěž tak třeba o nejhezčí ruku,nebo nohu nebo nějakou jinou část..Ksichty sou tady na každým rohu...A stejně,co by mělo bejt za ceny?..Pocit že sem vyhrál mi nestačí |
no tak to by ti mělo stačit Ale pokud něco opravdu chceš tak ti slibuju že tě nebud nazívat ošklivče |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: st říjen 25, 2006 8:58 pm Předmět: |
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Pooky |
Zaslal: st říjen 25, 2006 9:22 pm Předmět: |
|
|
Favorit
|
O cenu se nebojte v tom sem dobrej |
Jé a co bychom teda mohly vyhrát??? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivule:-) |
Zaslal: st říjen 25, 2006 9:28 pm Předmět: |
|
|
.
|
heh,..ja budete uzavirat "soutez" a moje ehm..foto...tady jeste nebude,..tak pockejte,..az neco slusnyho fotnu,tak to tady prihodim,..ale bohuzel nemam zase tolik voplnyho casu a fotit v atelierech muzem jen ve skole _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: st říjen 25, 2006 9:30 pm Předmět: |
|
|
heh,..ja budete uzavirat "soutez" a moje ehm..foto...tady jeste nebude,..tak pockejte,..az neco slusnyho fotnu,tak to tady prihodim,..ale bohuzel nemam zase tolik voplnyho casu a fotit v atelierech muzem jen ve skole |
No na to už sem zvědaveh....jakože na foto z At. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kroci |
Zaslal: st říjen 25, 2006 9:32 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
nečum <->o napsal: |
jony rači rovnou vyhlaš dejnu nebo tu pak bude k nevydržení
(((( sfl estm roox (( .. !-- ) beeyatch styx .../(//) |
atojojo aji pastiku ji dej mona jako ze ji mate rat _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
|
Klímič |
Zaslal: st říjen 25, 2006 10:07 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
dejnaa_O: napsal: |
jajulka202 napsal: |
ty voe nechc bejt hnusná ale myshi je fakt blbka.... sry ale jako já nevim proč se bezdůvodně navážíš do ivči!!!!!!!! ????????????? seš normoš???? as ne.... ty tu máš hromady foteeeeek a nikdo ti nenadává tak proč by nemohla ivča??
příště radši mlč! |
neřekla jsem nic proti ní. aspoň ne v tomto topicu.. takže nechápu kam tím míříš |
jo vždy se mi líbily hádající se ženy , houpajíci se ňadra , vlnící se boky letájíci kusy vlasů _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|