Obsah fóra  Obsah fóra
FAQ FAQ  Obchůdky  Hledat  Hledat   Seznam uživatelů  Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny  Uživatelské skupiny
Registrace  ::  Přihlášení Soukromé zprávy

Přidat nové téma  Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 CO NESNÁŠÍTE?? co nemáte rádi?? « Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » 
Autor Zpráva
Ivča
PříspěvekZaslal: st duben 11, 2007 7:42 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

Jája202 napsal:
Ivča napsal:
Jája202 napsal:
Ivča napsal:
svojí starší sestru.......každym dnem mi ví a víc vadí......už aby odtud vypadla buď ona nebo já...už se na to moc těšim.... Razz Cool blázen

co ste si zas provedli ? šmarja.. hmm yea aha

no prostě už mě sere.....cokoliv udělám nenechá bez hnusnýho komentáře a už mi prostě tak všeobecně leze na nervy...obě dvě si lezem na nervy a myslim,že tim našim chovánim lezem na nervy i rodičům a celýmu okolí,protože ona to i na veřejnosti nevydrží nevyvolávat se mnou konflikty...což víš samo dobře,ne? Smile Mad

já to znááám.... achjooo... ale víš co řikala mi ted o víkendu nebo teda spíš i johnymu... že ste někdy vážně v pohodě.. Smile že si občas rozumíte ale že občas vám oboum rupne v bedně... a nebo se prostě naštvete kvůli blbosti.... hmm yea aha

cože?to už o mně zas mluvila jo? no jo,jste mě zas museli pomluvit...hmm...........no tak mě nejvíc dokáže pobavit,že se na mě dycky nasere,přiběhne k mýmu mobilu,vyhodí z něj simku a odnese si ho....fakt mě tim hrozně baví Shocked dneska to totiž udělala znovu a to jen kvůli tomu,že jsem zavřela okno,který ona otevřela v mym pokoji a pak mi vyhodila paštiku,kterou jsem měla položenou na stole,čimž mě opravdu hrozně pobavila,protože se zachovala ještě hůř než malý dítě Shocked blázen
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Jája202
PříspěvekZaslal: st duben 11, 2007 7:58 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

Ivča napsal:
Jája202 napsal:
Ivča napsal:
Jája202 napsal:
Ivča napsal:
svojí starší sestru.......každym dnem mi ví a víc vadí......už aby odtud vypadla buď ona nebo já...už se na to moc těšim.... Razz Cool blázen

co ste si zas provedli ? šmarja.. hmm yea aha

no prostě už mě sere.....cokoliv udělám nenechá bez hnusnýho komentáře a už mi prostě tak všeobecně leze na nervy...obě dvě si lezem na nervy a myslim,že tim našim chovánim lezem na nervy i rodičům a celýmu okolí,protože ona to i na veřejnosti nevydrží nevyvolávat se mnou konflikty...což víš samo dobře,ne? Smile Mad

já to znááám.... achjooo... ale víš co řikala mi ted o víkendu nebo teda spíš i johnymu... že ste někdy vážně v pohodě.. Smile že si občas rozumíte ale že občas vám oboum rupne v bedně... a nebo se prostě naštvete kvůli blbosti.... hmm yea aha

cože?to už o mně zas mluvila jo? no jo,jste mě zas museli pomluvit...hmm...........no tak mě nejvíc dokáže pobavit,že se na mě dycky nasere,přiběhne k mýmu mobilu,vyhodí z něj simku a odnese si ho....fakt mě tim hrozně baví Shocked dneska to totiž udělala znovu a to jen kvůli tomu,že jsem zavřela okno,který ona otevřela v mym pokoji a pak mi vyhodila paštiku,kterou jsem měla položenou na stole,čimž mě opravdu hrozně pobavila,protože se zachovala ještě hůř než malý dítě Shocked blázen

btw ja te nepomlouvám jo kapíšto ????? hmm yea aha

kámoši z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství... kámoši
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Klarke_frndke
PříspěvekZaslal: út duben 17, 2007 7:49 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

nemám ráda doktory.. ja nevim jestli si jako že mě dělaji prdel nebo o co jim jde? ať se domluvi konečně, idioti.. banda magorů fakt.. ja nevim jestli ty diplomy falšujou nebo co???
PříspěvekZaslal: so duben 21, 2007 12:43 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

nesnášim podvody....

Na internetu jsem se dočetla,že studenti do 18-ti let nesmí vykonávat brigády,tak jsem jen tak po netu koukala po brigádách,které nejsou omezené věkem a našla jsem spoustu nabídek,kde se nabízí práce doma,která je velice dobře ohodnocená.......vaším úkolem je pouze skládat letáky a vkládat je do obálek...slibuje se,že se vám peníze zaručeně vrátí.......tak jsem kontaktovala pomocí e-mailu pár lidí,kteří tuto brigádu inzerovali a oni neváhali mi na jakýkoli dotaz odpovědět....tyto odpovědi mi přišli celkem podezřelé,jelikož ne vždy plně odpovídali na můj dotaz a zdály se být nesmyslné....např. že za obálku do které vložíte 3 dopisy dostanete 50,- .............tak jsem se koukla na internet a našla jsem webové stránky,na kterých někdo píše jakousi reportáž o této firmě....lépe řečeno o tomto podvodu.......v instrukcích,které mi chodily e-mailem jsem se dočetla,že mám do obálky vložit 50-ti korunu a ofrankovanou obálku s mojí adresou a do 5-ti dnů mi přijde odpověd od nich......ta odpověd skutečně přijde,ale bude to ta obálka,kterou jim pošlete a v ní budou vloženy 3 letáky,na kterých bude napsáno,že je to podvod a vy si máte jen dělat z lidí blázny a tuto práci jim nabízet a ta vaše 50-ti koruna se vám vrátí,jelikož vám ti lidé budou také důvěřovat a budou vám to posílat,vy jim jen budete posílat jejich obálku s těmi samými letáky....a takhle to jde furt dokola.....musím uznat,že je to fakt dobře vymyšlené....ten kdo to vymyslel,byl fakt inteligent..... hmm yea aha Mad ...a pani,která mi tuto práci stále nabízela přes e-mail,jsem napsala,že si to může strčit někam,že je to jen podvod,ale že to samozřejmě chápu,proč to dělá,že ona se musela také nachytat hmm yea aha

je to celkem dlouhé,ale jako zkušenost do budoucna si myslím,že je to celkem postačující......jelikož se po takovéto práci už nikdy schánět nebudu a jsem moc ráda,že jsem nikam žádně peníze neposlala a stačila jsem si o tom najít informace dřív než bylo pozdě .......akorát bych si potom mohla vyčítat,jak jsem blbá,že jsem na to skočila.... hmm yea aha blázen
Ganga
PříspěvekZaslal: so duben 21, 2007 1:32 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

ikdyž znám pravdu, a ten druhý dokonce tuší že to vím, přesto mi lže do očí. největši hnus!!!!! a s tímdle teď žiju na denním pořádku. pryč s tím
Alven
PříspěvekZaslal: so duben 21, 2007 8:53 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

FM Very Happy
Johny55
PříspěvekZaslal: so duben 21, 2007 11:18 pm    Předmět: Citovat

Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )

Alven napsal:
FM Very Happy
to neni vůbec drsný...až uvidiš, že si za to budeš moc koupit temeř nahou klajfiřičku ...to se ti budou hodit ! Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Klímič
PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 8:56 am    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

<Johny> napsal:
Alven napsal:
FM Very Happy
to neni vůbec drsný...až uvidiš, že si za to budeš moc koupit temeř nahou klajfiřičku ...to se ti budou hodit ! Very Happy
i nahýho klímiče ??? no by pak bylo jako nahá klajfirka a to nemá cenu Very Happy ona stačí Very Happy Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RuSo.
PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 9:34 am    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

Klímič napsal:
<Johny> napsal:
Alven napsal:
FM Very Happy
i nahýho klímiče ??? no by pak bylo jako nahá klajfirka a to nemá cenu Very Happy ona stačí Very Happy Very Happy

Sem ale zvědav co vytěžime z tich FM.... Wink Chci nahyho klimiče!!!! Dam
10FM stači?
dragulaja
PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 10:24 am    Předmět: Citovat

Kabrňák
Kabrňák

Ivča : Od 15-ti let muzes pracovat, jen je to omezene poctem hodin a neni dovolena hmotna odpovednost, asi chybka. Jinak obakly jsou klasika, to uz je lepsi Amway apod.
PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 10:45 am    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

dragulaja napsal:
Ivča : Od 15-ti let muzes pracovat, jen je to omezene poctem hodin a neni dovolena hmotna odpovednost, asi chybka. Jinak obakly jsou klasika, to uz je lepsi Amway apod.

co jsem se tak dočetla,tak bylo že studenti a učni od 15-ti do 18-ti let mohou pracovat 30 hodin týdně,což znamená 6 hodin denně....ale ČSSD a KSČM si prosadili,že nesmí být už ani tohle......tak nevim....nebo si to možná neprosadili,ale jen navrhli...fakt nevim.... Mad
RuSo.
PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 10:50 am    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

Někdy se podivám do zrdcadla a fakt sebe.......
dragulaja
PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 12:09 pm    Předmět: Citovat

Kabrňák
Kabrňák

Nesnasim cisteni sklaaaa
PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 1:44 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

RuSo. napsal:
Klímič napsal:
<Johny> napsal:
Alven napsal:
FM Very Happy

Sem ale zvědav co vytěžime z tich FM.... Wink Chci nahyho klimiče!!!! Dam
10FM stači?
nikdy neuvidíte nahou klímičku

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jája202
PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 2:35 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

hádky s mámou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kámoši z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství... kámoši
Klarke_frndke
PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 4:19 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

<Johny> napsal:
Alven napsal:
FM Very Happy

hele počkat počkat:D ja myslela že to je tak jako..:D že všichni davaj fotky.. takove.... tenty!:D bohaaa.. to ne jako se budu stydět ještě vic než se stydim, když budu jedna z mala.:D lidi dejte sem hambaty fotky:D
PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 4:23 pm    Předmět: Citovat

Kabrňák
Kabrňák

Vsak je to tak.
Přidat nové téma  Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další Strana 3 z 4

Přejdi na: