Autor |
Zpráva
|
Ivča |
Zaslal: st duben 11, 2007 7:42 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Jája202 napsal: |
Ivča napsal: |
svojí starší sestru.......každym dnem mi ví a víc vadí......už aby odtud vypadla buď ona nebo já...už se na to moc těšim....  |
co ste si zas provedli ? šmarja..  |
no prostě už mě sere.....cokoliv udělám nenechá bez hnusnýho komentáře a už mi prostě tak všeobecně leze na nervy...obě dvě si lezem na nervy a myslim,že tim našim chovánim lezem na nervy i rodičům a celýmu okolí,protože ona to i na veřejnosti nevydrží nevyvolávat se mnou konflikty...což víš samo dobře,ne?  |
já to znááám.... achjooo... ale víš co řikala mi ted o víkendu nebo teda spíš i johnymu... že ste někdy vážně v pohodě.. že si občas rozumíte ale že občas vám oboum rupne v bedně... a nebo se prostě naštvete kvůli blbosti....  |
cože?to už o mně zas mluvila jo? no jo,jste mě zas museli pomluvit...hmm...........no tak mě nejvíc dokáže pobavit,že se na mě dycky nasere,přiběhne k mýmu mobilu,vyhodí z něj simku a odnese si ho....fakt mě tim hrozně baví dneska to totiž udělala znovu a to jen kvůli tomu,že jsem zavřela okno,který ona otevřela v mym pokoji a pak mi vyhodila paštiku,kterou jsem měla položenou na stole,čimž mě opravdu hrozně pobavila,protože se zachovala ještě hůř než malý dítě  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: st duben 11, 2007 7:58 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
svojí starší sestru.......každym dnem mi ví a víc vadí......už aby odtud vypadla buď ona nebo já...už se na to moc těšim....  |
co ste si zas provedli ? šmarja..  |
no prostě už mě sere.....cokoliv udělám nenechá bez hnusnýho komentáře a už mi prostě tak všeobecně leze na nervy...obě dvě si lezem na nervy a myslim,že tim našim chovánim lezem na nervy i rodičům a celýmu okolí,protože ona to i na veřejnosti nevydrží nevyvolávat se mnou konflikty...což víš samo dobře,ne?  |
já to znááám.... achjooo... ale víš co řikala mi ted o víkendu nebo teda spíš i johnymu... že ste někdy vážně v pohodě.. že si občas rozumíte ale že občas vám oboum rupne v bedně... a nebo se prostě naštvete kvůli blbosti....  |
cože?to už o mně zas mluvila jo? no jo,jste mě zas museli pomluvit...hmm...........no tak mě nejvíc dokáže pobavit,že se na mě dycky nasere,přiběhne k mýmu mobilu,vyhodí z něj simku a odnese si ho....fakt mě tim hrozně baví dneska to totiž udělala znovu a to jen kvůli tomu,že jsem zavřela okno,který ona otevřela v mym pokoji a pak mi vyhodila paštiku,kterou jsem měla položenou na stole,čimž mě opravdu hrozně pobavila,protože se zachovala ještě hůř než malý dítě  |
btw ja te nepomlouvám jo kapíšto ?????  _________________
z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: út duben 17, 2007 7:49 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
nemám ráda doktory.. ja nevim jestli si jako že mě dělaji prdel nebo o co jim jde? ať se domluvi konečně, idioti.. banda magorů fakt.. ja nevim jestli ty diplomy falšujou nebo co??? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: so duben 21, 2007 12:43 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
nesnášim podvody....
Na internetu jsem se dočetla,že studenti do 18-ti let nesmí vykonávat brigády,tak jsem jen tak po netu koukala po brigádách,které nejsou omezené věkem a našla jsem spoustu nabídek,kde se nabízí práce doma,která je velice dobře ohodnocená.......vaším úkolem je pouze skládat letáky a vkládat je do obálek...slibuje se,že se vám peníze zaručeně vrátí.......tak jsem kontaktovala pomocí e-mailu pár lidí,kteří tuto brigádu inzerovali a oni neváhali mi na jakýkoli dotaz odpovědět....tyto odpovědi mi přišli celkem podezřelé,jelikož ne vždy plně odpovídali na můj dotaz a zdály se být nesmyslné....např. že za obálku do které vložíte 3 dopisy dostanete 50,- .............tak jsem se koukla na internet a našla jsem webové stránky,na kterých někdo píše jakousi reportáž o této firmě....lépe řečeno o tomto podvodu.......v instrukcích,které mi chodily e-mailem jsem se dočetla,že mám do obálky vložit 50-ti korunu a ofrankovanou obálku s mojí adresou a do 5-ti dnů mi přijde odpověd od nich......ta odpověd skutečně přijde,ale bude to ta obálka,kterou jim pošlete a v ní budou vloženy 3 letáky,na kterých bude napsáno,že je to podvod a vy si máte jen dělat z lidí blázny a tuto práci jim nabízet a ta vaše 50-ti koruna se vám vrátí,jelikož vám ti lidé budou také důvěřovat a budou vám to posílat,vy jim jen budete posílat jejich obálku s těmi samými letáky....a takhle to jde furt dokola.....musím uznat,že je to fakt dobře vymyšlené....ten kdo to vymyslel,byl fakt inteligent..... ...a pani,která mi tuto práci stále nabízela přes e-mail,jsem napsala,že si to může strčit někam,že je to jen podvod,ale že to samozřejmě chápu,proč to dělá,že ona se musela také nachytat
je to celkem dlouhé,ale jako zkušenost do budoucna si myslím,že je to celkem postačující......jelikož se po takovéto práci už nikdy schánět nebudu a jsem moc ráda,že jsem nikam žádně peníze neposlala a stačila jsem si o tom najít informace dřív než bylo pozdě .......akorát bych si potom mohla vyčítat,jak jsem blbá,že jsem na to skočila....  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ganga |
Zaslal: so duben 21, 2007 1:32 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
ikdyž znám pravdu, a ten druhý dokonce tuší že to vím, přesto mi lže do očí. největši hnus!!!!! a s tímdle teď žiju na denním pořádku. pryč s tím _________________ ju ar d big bos !  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: so duben 21, 2007 8:53 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
FM  _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: so duben 21, 2007 11:18 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Alven napsal: |
FM  |
to neni vůbec drsný...až uvidiš, že si za to budeš moc koupit temeř nahou klajfiřičku ...to se ti budou hodit !  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: ne duben 22, 2007 8:56 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
<Johny> napsal: |
FM  |
to neni vůbec drsný...až uvidiš, že si za to budeš moc koupit temeř nahou klajfiřičku ...to se ti budou hodit !  |
i nahýho klímiče ??? no by pak bylo jako nahá klajfirka a to nemá cenu ona stačí  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: ne duben 22, 2007 9:34 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Klímič napsal: |
FM  |
i nahýho klímiče ??? no by pak bylo jako nahá klajfirka a to nemá cenu ona stačí  |
Sem ale zvědav co vytěžime z tich FM.... Chci nahyho klimiče!!!! Dam
10FM stači? _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dragulaja |
Zaslal: ne duben 22, 2007 10:24 am Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
Ivča : Od 15-ti let muzes pracovat, jen je to omezene poctem hodin a neni dovolena hmotna odpovednost, asi chybka. Jinak obakly jsou klasika, to uz je lepsi Amway apod. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: ne duben 22, 2007 10:45 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
dragulaja napsal: |
Ivča : Od 15-ti let muzes pracovat, jen je to omezene poctem hodin a neni dovolena hmotna odpovednost, asi chybka. Jinak obakly jsou klasika, to uz je lepsi Amway apod. |
co jsem se tak dočetla,tak bylo že studenti a učni od 15-ti do 18-ti let mohou pracovat 30 hodin týdně,což znamená 6 hodin denně....ale ČSSD a KSČM si prosadili,že nesmí být už ani tohle......tak nevim....nebo si to možná neprosadili,ale jen navrhli...fakt nevim....  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: ne duben 22, 2007 10:50 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Někdy se podivám do zrdcadla a fakt sebe....... _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dragulaja |
Zaslal: ne duben 22, 2007 12:09 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
Nesnasim cisteni sklaaaa _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: ne duben 22, 2007 1:44 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
RuSo. napsal: |
Klímič napsal: |
FM  |
i nahýho klímiče ??? no by pak bylo jako nahá klajfirka a to nemá cenu ona stačí  |
Sem ale zvědav co vytěžime z tich FM.... Chci nahyho klimiče!!!! Dam
10FM stači? |
nikdy neuvidíte nahou klímičku _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: ne duben 22, 2007 2:35 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
hádky s mámou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________
z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: ne duben 22, 2007 4:19 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
FM  |
hele počkat počkat:D ja myslela že to je tak jako..:D že všichni davaj fotky.. takove.... tenty!:D bohaaa.. to ne jako se budu stydět ještě vic než se stydim, když budu jedna z mala.:D lidi dejte sem hambaty fotky:D _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dragulaja |
Zaslal: ne duben 22, 2007 4:23 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
Vsak je to tak. _________________