Autor |
Zpráva
|
dallibor |
Zaslal: po leden 26, 2015 12:00 am Předmět: Peníze na nákup vybavení bytu |
|
|
Favorit
|
Pokud se budete stěhovat do vlastního a potřebujete dokoupit nějaké to vybavení, rychlá půjčka http://www.pujcka.co/profi-credit-pujcka je k dispozici každému, kdo potřebuje menší obnos co nejdříve. Sám jsem již několikrát využil a opravdu mohu doporučit. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Víťas |
Zaslal: st březen 16, 2016 4:01 pm Předmět: |
|
|
Začátečník
|
V tomhle ohledu si myslím, že je paráda, že když potřebuje v naší rodině kdokoliv půjčit, můžeme se obrátit na sebe a nemusíme kvůli tomu chodit, do nějaké "půjčovny". |
|
Návrat nahoru |
|
|
Stanislav |
Zaslal: so září 03, 2016 2:43 pm Předmět: Je potřeba si půjčovat chytře a uvažovat dlouhodobě |
|
|
Začátečník
|
To já bych se možná tak úplně nebál ani toho jít tou oficiální cestou. Půjčka skrz rodinu zase může hodně zamíchat se vztahy - budete se někomu cítit zavázaní a on naopak se bude moci cítit, že nad vámi má navrch a bude vám to moci dávat najevo. Samozřejmě, že ne ve všech případech, ale je to jisté riziko. Jako půjčku na cokoli bych zkusil využít třeba http://www.coolpujcky.cz/pujcky-bez-dolozeni-prijmu navíc nikdo nebude lustrovat jaké máte příjmy. Samozřejmě nejlepší strategií je, když si nepotřebujete půjčovat. Pokud to přeci jen je nutné, potom je dobré si půjčovat chytře. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Silva |
Zaslal: čt říjen 31, 2019 11:13 am Předmět: |
|
|
Začátečník
|
JSem ráda, že tohle můžu řešit v rámci rodiny a nemusím někam dobanky pro půjčku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
štefek |
Zaslal: čt červen 25, 2020 11:45 am Předmět: |
|
|
Začátečník
|
Během Korony jsem si teď bral 200k a nebyl s tím problém. |
|