Autor |
Zpráva
|
Ivule:-) |
Zaslal: so březen 11, 2006 10:13 pm Předmět: Dokázali byste podvést? |
|
|
.
|
Takze lidicky,chtela bych se vás zeptat na vase nazory na neveru,...jestli sami podvadite,jestli by jste to treba nikdy neudelali,jaky mate k podvadeni vztah,... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: so březen 11, 2006 10:14 pm Předmět: |
|
|
.
|
zapomnela jsem tam pridat nikdy bych to neudelal/a...tak to je jedno *001* |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kroci |
Zaslal: ne březen 12, 2006 11:50 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
ne _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: ne březen 12, 2006 2:55 pm Předmět: |
|
|
No a rozhodně, když by sme se oba hodně moc milovali tak v žádnym případě.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivča |
Zaslal: ne březen 12, 2006 4:09 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
Není to tak dlouho co se mi to stalo ..... ale ted bych si opravdu moc dobře rozmyslela abych to udělala... chci se něčemu takovému vyvarovat.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: ne březen 12, 2006 5:53 pm Předmět: |
|
|
.
|
mno ja bych to uz v zivote neudelala uz pro ten hroznej pocit.jsem to udelala jednou,ten kluk o tom dodnes nevi,uz s nim ani nejsem,sice uz sem k nemu ke konci malo citila,ale stejne ten pocit je vazne knusny |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivča |
Zaslal: ne březen 12, 2006 6:22 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
Ivule to máš v pohodě,že o tom neví....ale ten můj mě při tom viděl....takže jsem měla co vysvětlovat *001* |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: ne březen 12, 2006 6:24 pm Předmět: |
|
|
.
|
Ivča napsal: |
Ivule to máš v pohodě,že o tom neví....ale ten můj mě při tom viděl....takže jsem měla co vysvětlovat *001* |
mno to je mi lito,asi trikrat horsi,... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Namael |
Zaslal: ne březen 12, 2006 7:15 pm Předmět: Re: Dokázali byste podvést? |
|
|
GigaMástr
|
Ivule:-) napsal: |
Takze lidicky,chtela bych se vás zeptat na vase nazory na neveru,...jestli sami podvadite,jestli by jste to treba nikdy neudelali,jaky mate k podvadeni vztah,... |
Jsem slabej člověk a mám příliš velké svědomí na to abych to udělal,už jen kvůli tomu že bych to sám nechtěl zažít... _________________
Nejhorší co můžeš udělat,je lhát sám sobě.
Say what you mean,Mean what you say
Do one thing everyday that scares you
Read the directions, even if you don’t follow them
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivča |
Zaslal: ne březen 12, 2006 7:18 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
Jo a myslim si,že když je někdo pod vlivem alkoholu,tak si to moc neuvědomuje co dělá a pak toho může jen litovat |
|
Návrat nahoru |
|
|
Broupal |
Zaslal: út březen 14, 2006 1:16 am Předmět: |
|
|
"Nečiň, co nechceš aby ostatní činili tobě!" (Tak něják to myslím je).
Prostě jasně NE! _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tykwik the Mighty |
Zaslal: út březen 14, 2006 5:35 pm Předmět: |
|
|
Favorit
|
no jako ja to nevyhladavam,ale kdyz byla prilezitost tak jsem ji zatim vzdycky vyuzil kdyz se mi ta slecna libila,asi jsem tim to pro vas hajzl jak to tak ctu,ale je to tak,nikdy nevite co dela ona a stejne jsem jeste asi nebyl tak zamilovany abych nepodvedl,tak tim to bude,a musime si uzivat zivota ne??kdyz se vyblbnem ted nebudem to uz potrebovat az budem starsi:D _________________ ZELENINA RULEZZZZZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Inquiete |
Zaslal: út březen 14, 2006 6:04 pm Předmět: |
|
|
GrandMáster
|
Ivča napsal: |
Jo a myslim si,že když je někdo pod vlivem alkoholu,tak si to moc neuvědomuje co dělá a pak toho může jen litovat |
Presne, ale alkohol neomlouva... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: út březen 14, 2006 6:53 pm Předmět: |
|
|
no jako ja to nevyhladavam,ale kdyz byla prilezitost tak jsem ji zatim vzdycky vyuzil kdyz se mi ta slecna libila,asi jsem tim to pro vas hajzl jak to tak ctu,ale je to tak,nikdy nevite co dela ona a stejne jsem jeste asi nebyl tak zamilovany abych nepodvedl,tak tim to bude,a musime si uzivat zivota ne??kdyz se vyblbnem ted nebudem to uz potrebovat az budem starsi:D |
no rozhodně hodně zajímavá uvaha.....a možná tě trošku chápu ...ale je to tím jak toho druhého miluješ .... "si teda myslim" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: út březen 14, 2006 7:30 pm Předmět: |
|
|
.
|
Tykwik the Mighty napsal: |
no jako ja to nevyhladavam,ale kdyz byla prilezitost tak jsem ji zatim vzdycky vyuzil kdyz se mi ta slecna libila,asi jsem tim to pro vas hajzl jak to tak ctu,ale je to tak,nikdy nevite co dela ona a stejne jsem jeste asi nebyl tak zamilovany abych nepodvedl,tak tim to bude,a musime si uzivat zivota ne??kdyz se vyblbnem ted nebudem to uz potrebovat az budem starsi:D |
me bys to popripadne udelal??? *001* |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ci2o |
Zaslal: út březen 14, 2006 7:40 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
mno... mě se to stalo naštěstí jen jednou.. je to hnusné.. ale díky tomu že se to stalo jsem si uvědomil jednu důležitou věc.. že když jsem ji dokázal být nevěrný tak jí asi nemiluju natolik abych s ní dál chodil.. tak jsem to s ní druhý den skončil... _________________ Ci2o@seznam.cz
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivča |
Zaslal: út březen 14, 2006 8:36 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
Ci2o napsal: |
mno... mě se to stalo naštěstí jen jednou.. je to hnusné.. ale díky tomu že se to stalo jsem si uvědomil jednu důležitou věc.. že když jsem ji dokázal být nevěrný tak jí asi nemiluju natolik abych s ní dál chodil.. tak jsem to s ní druhý den skončil... |
A řekl si jí žes jí podvedl?Nebo co si jí udal za důvod rozchodu? *001* |
|
Návrat nahoru |
|
|
|