Autor |
Zpráva
|
Broupal |
Zaslal: čt srpen 31, 2006 9:46 pm Předmět: Ochrana |
|
|
Platí to jak pro muže, tak pro chlapce, jak pro ženy, tak pro dívky _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
tezca |
Zaslal: pá září 01, 2006 12:41 pm Předmět: |
|
|
Kabrňák
|
guma je klasika :mad: _________________ partičky dealerů pervitinu na náměstí, duše utonulejch acetoňáků mezi rybníkama, čtyři akry volně rostoucí ganjy za nemocnicí, temný herácký oči sledující tě skoro z každýho balkonu každýho paneláku... bejvávalo. vzorná spolupráce mafie a podplacenejch policajtů z toho udělala takový menší detoxikační lázně, v důsledku je Ostrov mnohem čistší místo. svym způsobem dojel.
mafiany uz nam zavrely... ale kdo by proti nim svedcil, zas je pustej |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivule:-) |
Zaslal: pá září 01, 2006 6:30 pm Předmět: |
|
|
.
|
tezca napsal: |
guma je klasika :mad: |
ale treba ne kazdy chlap ji preferuje,.. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
tezca |
Zaslal: pá září 01, 2006 11:26 pm Předmět: |
|
|
Kabrňák
|
Ivule:-) napsal: |
ale treba ne kazdy chlap ji preferuje,.. |
tak bez je to lepší no, ale já sem vychovávanej tak že je to moje zodpovědnost tak radši guma _________________ partičky dealerů pervitinu na náměstí, duše utonulejch acetoňáků mezi rybníkama, čtyři akry volně rostoucí ganjy za nemocnicí, temný herácký oči sledující tě skoro z každýho balkonu každýho paneláku... bejvávalo. vzorná spolupráce mafie a podplacenejch policajtů z toho udělala takový menší detoxikační lázně, v důsledku je Ostrov mnohem čistší místo. svym způsobem dojel.
|
Návrat nahoru |
|
|
tikva |
Zaslal: so září 02, 2006 12:14 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 1324 Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.
|
Nejčastěji spoléham na babybox _________________ vyrvu ze sebe úplně všechno
slyšíš ty hlasy?Drž hubu děvko
nevíme nic, co jako bude
halucinace,jsou tady všude |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ci2o |
Zaslal: so září 02, 2006 8:57 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
guma je guma ale né vždy je poruce potřebné množství.. takže tabletky jsou vážně dobrej vynález.. _________________ Ci2o@seznam.cz
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Kroci |
Zaslal: so září 02, 2006 9:26 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
tikva napsal: |
Nejčastěji spoléham na babybox |
dobre ty _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivča |
Zaslal: ne září 03, 2006 2:39 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
tak zrovna dneska ráno,když mě vedl přítel domu,tak sjem si z něj dělala srandu,že bude tatínek,kvůli takovej menší nehodě _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Broupal |
Zaslal: po září 04, 2006 11:02 am Předmět: |
|
|
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: po září 04, 2006 5:37 pm Předmět: |
|
|
Já (resp. moje drahá polovička) spolíháme na pilulky, a pak pěkně příjemně bez gumy ... |
to bych si taky dal.....hmmmm |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ci2o |
Zaslal: po září 04, 2006 9:03 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
Broupal napsal: |
Já (resp. moje drahá polovička) spolíháme na pilulky, a pak pěkně příjemně bez gumy ... |
yeah.. to mi začne za pár dní... _________________ Ci2o@seznam.cz
|
|
Návrat nahoru |
|
|
tezca |
Zaslal: po září 04, 2006 10:06 pm Předmět: |
|
|
Kabrňák
|
Vy všechny ty svoje nutíte do sebe rvát prášky, ale pak když začnou tloustnout, sou náladovější a nemaj na to chuť tak se divíte co ? :mad: _________________ partičky dealerů pervitinu na náměstí, duše utonulejch acetoňáků mezi rybníkama, čtyři akry volně rostoucí ganjy za nemocnicí, temný herácký oči sledující tě skoro z každýho balkonu každýho paneláku... bejvávalo. vzorná spolupráce mafie a podplacenejch policajtů z toho udělala takový menší detoxikační lázně, v důsledku je Ostrov mnohem čistší místo. svym způsobem dojel.
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: po září 04, 2006 10:15 pm Předmět: |
|
|
Vy všechny ty svoje nutíte do sebe rvát prášky, ale pak když začnou tloustnout, sou náladovější a nemaj na to chuť tak se divíte co ? :mad: |
No asi proto jsem se ještě nedostal k žadný s práškama ale tak rozhodně to musí bejt zajímavý bez kondíka ! |
|
Návrat nahoru |
|
|
tezca |
Zaslal: po září 04, 2006 10:29 pm Předmět: |
|
|
Kabrňák
|
<:Johny:> napsal: |
No asi proto jsem se ještě nedostal k žadný s práškama ale tak rozhodně to musí bejt zajímavý bez kondíka ! |
no pokud ti jde jenom o to se dobre vyklopit, tak jedine bez ale mely by ste bejt ohleduplnejsi _________________ partičky dealerů pervitinu na náměstí, duše utonulejch acetoňáků mezi rybníkama, čtyři akry volně rostoucí ganjy za nemocnicí, temný herácký oči sledující tě skoro z každýho balkonu každýho paneláku... bejvávalo. vzorná spolupráce mafie a podplacenejch policajtů z toho udělala takový menší detoxikační lázně, v důsledku je Ostrov mnohem čistší místo. svym způsobem dojel.
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: út září 05, 2006 9:52 am Předmět: |
|
|
no pokud ti jde jenom o to se dobre vyklopit, tak jedine bez ale mely by ste bejt ohleduplnejsi |
tak o to vyklopení zas až tak nejde....ale chápeš o ten pocit volnosti....he |
|
Návrat nahoru |
|
|
tezca |
Zaslal: út září 05, 2006 1:18 pm Předmět: |
|
|
Kabrňák
|
to se časem otupí, jako všechno znam lidi co už to dělaj jenom z principu _________________ partičky dealerů pervitinu na náměstí, duše utonulejch acetoňáků mezi rybníkama, čtyři akry volně rostoucí ganjy za nemocnicí, temný herácký oči sledující tě skoro z každýho balkonu každýho paneláku... bejvávalo. vzorná spolupráce mafie a podplacenejch policajtů z toho udělala takový menší detoxikační lázně, v důsledku je Ostrov mnohem čistší místo. svym způsobem dojel.
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: út září 05, 2006 4:54 pm Předmět: |
|
|
to se časem otupí, jako všechno znam lidi co už to dělaj jenom z principu |