Autor |
Zpráva
|
Ci2o |
Zaslal: po říjen 30, 2006 2:55 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
Kroci napsal: |
ale ty problemy ohledne nezamestanosti to je fakt zlost ... clovek se snazi najit nejakou praci a kdyz se vas zeptaji jakou skolu mate a vi odvite treba wajlova tak reknou tak to nashle . Dit to je diskriminace a to se dostavame k dalsimu dnesnimu problemu civilizace . Napriklad rasova diskriminace to se neda prihlidnout . Setkavame se sni na kazdym rohu pri kazdodeni prochazce naprikal prahou a treba si toho ani nevsimneme .Coz me hned privadi k dalsimu problrmu naseho statu coz je vulkarismus dnesni mladeze . Dnes sme s tvrdym jadrem fora najdes.com navsitivili dlazdice pred skolnimi branami skoly mikulovka (kvuli cemu to je jedno) a panove si tak vulgarne nadavali ze se to nedalo prehlednout . Nadavky typu ''ty kundo'' a podobne nebili vyjimkou. a jeste ke vsemu rackoval kluk jeden sprosta. Z techto poznatu sem teda vysoudil zaver ze nase spolecnost jde opravdu do mist jeste nepoznanych (tim myslim jako peklo nebo tak neco)
takze diky za pozornost a nashle |
velmi erotické!! _________________ Ci2o@seznam.cz
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Joker |
Zaslal: st listopad 01, 2006 1:40 pm Předmět: |
|
|
GrandMáster
Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 442 Bydliště: Praha - 4, Šeberov..ty řitopichu!!
|
Ci2o napsal: |
Kroci napsal: |
ale ty problemy ohledne nezamestanosti to je fakt zlost ... clovek se snazi najit nejakou praci a kdyz se vas zeptaji jakou skolu mate a vi odvite treba wajlova tak reknou tak to nashle . Dit to je diskriminace a to se dostavame k dalsimu dnesnimu problemu civilizace . Napriklad rasova diskriminace to se neda prihlidnout . Setkavame se sni na kazdym rohu pri kazdodeni prochazce naprikal prahou a treba si toho ani nevsimneme .Coz me hned privadi k dalsimu problrmu naseho statu coz je vulkarismus dnesni mladeze . Dnes sme s tvrdym jadrem fora najdes.com navsitivili dlazdice pred skolnimi branami skoly mikulovka (kvuli cemu to je jedno) a panove si tak vulgarne nadavali ze se to nedalo prehlednout . Nadavky typu ''ty kundo'' a podobne nebili vyjimkou. a jeste ke vsemu rackoval kluk jeden sprosta. Z techto poznatu sem teda vysoudil zaver ze nase spolecnost jde opravdu do mist jeste nepoznanych (tim myslim jako peklo nebo tak neco)
takze diky za pozornost a nashle |
velmi erotické!! |
Ale velice k tématu moc hezky kroci jen tak dál _________________ Joker
It´s good to be bad |
|
Návrat nahoru |
|
|
marťas |
Zaslal: st listopad 01, 2006 3:50 pm Předmět: |
|
|
GrandMáster
|
je to jedno!!!!kromě analního, je mi to jedno jaký budu mít spojení!!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Joker |
Zaslal: st listopad 01, 2006 10:47 pm Předmět: |
|
|
GrandMáster
Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 442 Bydliště: Praha - 4, Šeberov..ty řitopichu!!
|
me se libi oralni prijde mi jak nejakej úlet a nic víc _________________ Joker
It´s good to be bad |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivča |
Zaslal: st listopad 08, 2006 12:02 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
tak jsem objevila zřejmě adepta na anál... pane nečum,kdepak jste? *001* .......
mám důkaz :
-//-necum-//- (11:54 odp.) :
no tak dobrou vílo
Ivča (11:55 odp.) :
Amálko?
-//-necum-//- (11:56 odp.) :
ne, Análko...
Ivča (11:56 odp.) :
no to neee:-D:-Dto se mi fakt nelíbí
-//-necum-//- (11:56 odp.) :
tak si este mlada
Ivča (11:56 odp.) :
myslim,že to se mi nebude nikdy líbit
-//-necum-//- (11:57 odp.) :
to řika hodně lidí _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucka Malaníková |
Zaslal: ne srpen 26, 2012 9:45 pm Předmět: |
|
|
Favorit
|
Orální a klasický sex jsou klasika.
Anální je něco jiné. To s tím tak nesouvisí. Od orálního můžete přejít plynule k sexu. Ale na anální se prostě musí udělat pauzička, srovnat se.... . Anální je prostě takové něco extra. Rozhodně to nepatří do stejného pytle. _________________ Jsem 25-letá svobodná maminka na mateřské dovolené. Ve svém volném čase se věnuji svým stránkám www.xvibratory.cz a především svému synu Lukáškovi (2,5 roku). Ráda fotografuji. |
|
Návrat nahoru |
|
|
pravniklaska |
Zaslal: ne srpen 26, 2012 10:04 pm Předmět: |
|
|
Začátečník
|
Tak to teda dobrou noc! :D |
|