Autor |
Zpráva
|
Sir Pierre |
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 12:49 pm Předmět: Sir Pierre - Andreina 2oo6 (normal edit) |
|
|
Začátečník
|
Takže jeliž se pomalu a nezadržitelně blíží tunigová sezóna tak sem dostal za ukol mixnout nějakej track do auta...
Tak tady ho máte:
Artist: Sir Pierre
Album: Andreina 2006 (normal)
Quality: 128Kbps
Long: 30:32 minutes
Size: 60,14MB
Bonus: videoclip, cover
kód: |
http://upload.tuning-czech.net/upload/Sir_Pierre_-_Andreina_2006(normal_edition).rar |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:09 pm Předmět: |
|
|
Mno, tak sem si to stahnul. Jako jestli si to dělal opravdu jen ty, tak určitě dobrý.....ale zrovna to není můj styl muziky , který bych poslouchal. Mno a to video, to je jen vizualizace z nějakého přehravače, pokud se tedy nepletu. Ale snaha se ceni :-? |
|
Návrat nahoru |
|
|
M@to |
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 2:57 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
som sa dozvedel ze su tam same disco hity :x prechody medzi pesnickami ako ked som pred troma rokmi zacinal v atomixe :x ma to polhodinu urobis tomu nejaky cover a video a si myslis ze co :?: :?: ja nemam osobne proti tebe nic,ale hned ako nieco vytvoris,hadzes to na net akoby to bolo neviem co,mozno ze si ty na to hrdy no ale neviem...
ja tu kazdy vikend v nasom radiu hravam dve (niekedy 2,5) hodiny online a nerobim z toho ziadnu vedu... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Sir Pierre |
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 3:15 pm Předmět: |
|
|
Začátečník
|
M@to napsal: |
som sa dozvedel ze su tam same disco hity :x prechody medzi pesnickami ako ked som pred troma rokmi zacinal v atomixe :x ma to polhodinu urobis tomu nejaky cover a video a si myslis ze co :?: :?: ja nemam osobne proti tebe nic,ale hned ako nieco vytvoris,hadzes to na net akoby to bolo neviem co,mozno ze si ty na to hrdy no ale neviem...
ja tu kazdy vikend v nasom radiu hravam dve (niekedy 2,5) hodiny online a nerobim z toho ziadnu vedu... |
Mě jedno co hravas na radiu...To me naprosto nezajma..Snad mam pravo si neco dat na web..Jinak ty tracky sou to jenom poskladany remixy..zadny radio hyty ty ucho... :D |
|
Návrat nahoru |
|
|
M@to |
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 3:27 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
Sir Pierre napsal: |
Mě jedno co hravas na radiu...To me naprosto nezajma..Snad mam pravo si neco dat na web..Jinak ty tracky sou to jenom poskladany remixy..zadny radio hyty ty ucho... :D |
pisal som disco hity prosim ta,takze neprekrucaj ako sa ti to hodi...a to ze su to remixnute disco hity na veci nic nemeni...davaj si na web co chces,ja ti to nezakazujem,vyjadril som len svoj nazor...a tym ze mi tu zacnes nadavat do nejakych amaterov si myslim ze je tiez len tvoja posledna moznost nejak sa zachranit.A to co hravam v radiu som tiez nepisal tak neviem o co ti ide??Len som ti chcel povedat ako to vnimam ja...sorry nepochopil si,nabuduce to napisem zrozumitelnejsie... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 4:51 pm Předmět: |
|
|
Mno jako každý máte svojí pravdu to se musí nechat. Samozřejmě má plné právo si sem dát co chce a já mu to umožním -> Sir Pierre to je vše vpoho. Mno a Mato vyjadřil svůj názor , což je taky vpoho. myslím, že to byl spíše krytyckej názor, ale to nevadí. Nemůže bejt všechno růžový. Debata musí být |
|
Návrat nahoru |
|
|
M@to |
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 6:15 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
<:Johny:> napsal: |
Debata musí být |
asi tak :-? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Sir Pierre |
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 7:11 pm Předmět: |
|
|
Začátečník
|
M@to napsal: |
pisal som disco hity prosim ta,takze neprekrucaj ako sa ti to hodi...a to ze su to remixnute disco hity na veci nic nemeni...davaj si na web co chces,ja ti to nezakazujem,vyjadril som len svoj nazor...a tym ze mi tu zacnes nadavat do nejakych amaterov si myslim ze je tiez len tvoja posledna moznost nejak sa zachranit.A to co hravam v radiu som tiez nepisal tak neviem o co ti ide??Len som ti chcel povedat ako to vnimam ja...sorry nepochopil si,nabuduce to napisem zrozumitelnejsie... |
No hele ja ti nijak nenadaval....Uz jen pro to ze sies pohodar a nechci abych si to u tebe nejak posral... Ale asi je videt ze si necetl muj web..Mozna me tady povazujes ze ze sebe delam DJe profika.. To spis vubec... Ja se vubec nepovazuju za DJe a tohleto delam proste kdyz mam chut... A kdyz to zrovna nevyjde tak co... Kazdej neni dokonalej... |
|
Návrat nahoru |
|
|
M@to |
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 7:35 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
Ale asi je videt ze si necetl muj web.. |
To som teda necital,co tam je zaujimaveho??Fakt sa mi tam nechce
Mozna me tady povazujes ze ze sebe delam DJe profika.. To spis vubec... Ja se vubec nepovazuju za DJe a tohleto delam proste kdyz mam chut... A kdyz to zrovna nevyjde tak co... Kazdej neni dokonalej... |
Tak mi to dost pripadalo,ja tiez nie som ziaden profik,ale tak co to o tom viem... :-? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|