Autor |
Zpráva
|
M@to |
Zaslal: st prosinec 28, 2005 5:57 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
Tak ma akoze napadla jedna otazka tuna na nase zeny...aj ked je to asi subjektvna zalezitost ale piste...
Uznavate nieco take ako zblizovanie sa alebo nebodaj balenie(ak sa to da tak nazvat) cez sms,pripadne cez mail alebo icq?
napr:poznate jedneho chlapca,povedzme ze sa mu pacite,a on vam toho do oci vela nepovie ale ked ste mimo seba tak pise a tak...
ja osobne si myslim ze nie, a chcem to vysvetlit jednemu kamosovi ale chcel by som vediet aj nazor samotnych zien-toto teraz nereste,dik _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
dejnaa_O: |
Zaslal: st prosinec 28, 2005 7:16 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
mno :D jako jestli vidim že to myslí vážně tak jasný že to uznávám. jako víš co. někteří maj prostě problém todle říct holce do očí a radši ať mi to řekne takhle než vůbec... víš co. _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
|
M@to |
Zaslal: st prosinec 28, 2005 7:47 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
diki moc
mozu sa ale vyjadrit este aj ostatne slecny _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
sunii |
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 5:14 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
inu, ptz tohle znam vcelku dobre, tak si myslim, ze to neni zas az takovej problem. Znam kupu lidi, ktery se takhle vyjadrujou mnohem lip nez v realu a to i vcetne me teda jak kde a v jaky spolecnosti,vid. . . ale ptz sem obycejne taky stydlin, tak bych to tolik neresila ,) nejako se to vyvrbi, hele. . . hlavne zustat sam sebou a nesnazit se nejak to.. . zmenit kvuli tomu |
|
Návrat nahoru |
|
|
M@to |
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 5:46 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
|
Návrat nahoru |
|
|
sunii |
Zaslal: po leden 02, 2006 6:37 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
btw, skoda, ze tu neni vic holek, by me zajimaly docela i dalsi nazory... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: po leden 02, 2006 6:57 pm Předmět: |
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
M@to |
Zaslal: po leden 02, 2006 8:58 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
no zislo by sa _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
sunii |
Zaslal: út leden 03, 2006 3:17 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
hele, ale ta otazka neni nejaka jakoze strasne holcici, ne? kdyz se to veme obecne, tak se muzete vyjadrit taky |
|
Návrat nahoru |
|
|
M@to |
Zaslal: út leden 03, 2006 3:31 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
no jasne ze nie je ibaholcici ....
mozem skusit no ja by som to bral v pohode,ja som rad kazdemu prejavu nejakej slecny...asi ako vravela myshi-radsej takto ako vobec...
Sunny...mozes pisat _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
sunii |
Zaslal: út leden 03, 2006 3:51 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
M@to napsal: |
no jasne ze nie je ibaholcici ....
mozem skusit no ja by som to bral v pohode,ja som rad kazdemu prejavu nejakej slecny...asi ako vravela myshi-radsej takto ako vobec...
Sunny...mozes pisat |
co mam psat? asi si sedim na vedeni. . . HELP |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: út leden 03, 2006 4:51 pm Předmět: |
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Alven |
Zaslal: út leden 03, 2006 5:13 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
<:Johny:> napsal: |
Mno já mám rád slečny......a jsem rád za každý kontakt od nich vůči mě |
ja jsem rad johne................
jinak ja to beru, pac i mne to obcas dela problemy, hlavne kdyz mam rict, co vlastne chci _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
|
Broupal |
Zaslal: út leden 03, 2006 11:12 pm Předmět: |
|
|
Pro stydlivý lidi (jako sem například já) je to ideální způsob, jak při komunikaci odbourat zábrany. Stačí, když např. holce vyznáš lásku přes ICQ, nedostaneš hned košem a hned se ti trochu zvýší sebevědomí a pak to zvládneš i mezi 4 očimi _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
M@to |
Zaslal: út leden 17, 2006 8:30 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
Nechcem zakladat novu temu s dalsou mojou priblblou otazkou tak to hodim rovno sem...
Tak ma napadlo...co by ste slecny robili kebyze pride za vami niekto, koho nepoznate,mozno len z videnia, a povie vam aka ste krasna, ze sa mu pacite alebo dokonca ze vas miluje alebo nieco podobne :?: :?: :?: _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivule:-) |
Zaslal: po únor 13, 2006 5:12 pm Předmět: |
|
|
.
|
jo,..je takovej typ lidi co jsou stydlivi,..a kdyz jsou s tou druhou osobou tak se bojej ze to pokazi,..tak radsi nic nerikaj,..ale melo by to spis bejt na opak,mam to ze skusenosti ze vzdycky kdyz kecam,a ja kecam futrt-sem ukecana baba,se nejak najede na tema a pak uz to jde samo,...jde jen o to nekde zacit,..ja jsem spis pro to aby se ty zavaznejsi veci sdelovaly spise z oci do oci,...sms nejsou usnadnenim,..alespon pro me,nevim jak to vidite vy *001* |
|
Návrat nahoru |
|
|
Joker |
Zaslal: so únor 18, 2006 1:10 am Předmět: |
|
|
GrandMáster
Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 442 Bydliště: Praha - 4, Šeberov..ty řitopichu!!
|
Hmm ja na vyznavani lasky moc nejsem a kdyz tak pomoci sms z oci do oci je to pro me docela hardcore!!!! ALe jednou prijde i na z oci do oci.........kua ja sem silenej stydlim ale kdyz se napiju jde vsecko samo i to co bych nikdy neudelal tak udelam alkohol je good pomocnik _________________ Joker
It´s good to be bad |
|
Návrat nahoru |
|
|
|